Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δηλώσεις των υποψήφιων Βουλευτών της Χαλκιδικής

Δήλωση του Στέλιου Βαλιάνου

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Βαλιάνος σε δήλωσή του αναφέρει:
"Θα ήθελα μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές να ευχαριστήσω πραγματικά και ειλικρινά τις φίλες και τους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις χθεσινές εκλογές.

Μπορεί το αποτέλεσμα για τη ΝΔ να μην ήταν το καλύτερο αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσω να την στηρίζω.
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε παντού και πάντα παρών, όταν το χρειαστεί ο οποιοσδήποτε συμπατριώτης μου Χαλκιδικιώτης και μέσα από την θέση μου ως Περιφερειακού Συμβούλου και ως Πολιτευτή της ΝΔ.
Ευχαριστώ όλους όσοι με τίμησαν και παραμένω στη διάθεσή σας όποτε μου ζητηθεί. Ευχαριστώ και τους συνυποψήφιους μου όλων των κομμάτων για τον άψογο και έντιμο αγώνα που έδωσαν."

Δήλωση της Κατερίνας Ιγγλέζη  

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική, Κατερίνα Ιγγλέζη σε δήλωσή της αναφέρει:
" Σήμερα η Ελλάδα δείχνει το δρόμο!
Η δύναμη του λαού ανέτρεψε το πιο ισχυρό καθεστωτικό σύμπλεγμα ολιγαρχικής νοοτροπίας. Η Αριστερά έτοιμη, αναλαμβάνει την μοίρα της χώρας με την πιο ξεκάθαρη εντολή.
Να επιστρέψει η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια στη ζωή μας!
Η Χαλκιδική άλλαξε, έδωσε την πρωτιά και την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνοντας τις προσδοκίες όλων μας.
Από την μεριά μου ευχαριστώ όσους πίστεψαν και στήριξαν τον αγώνα μας τόσο απλόχερα, δίνοντας την υπόσχεση πως μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ότι αγαπάμε και πιστεύουμε."

Μήνυμα του Δημήτρη Τσούφη

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Τσούφης σε δήλωσή του αναφέρει:
"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις Χαλκιδικιώτισες και τους Χαλκιδικιώτες που με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους. 
Η ανιδιοτελής προσπάθεια και οι αγώνες μου όλα αυτά τα χρόνια για τη Χαλκιδική μας, αποτυπώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στο χθεσινό αποτέλεσμα.  
Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους, βρίσκει τη Νέα Δημοκρατία έτοιμη να σηκώσει την ευθύνη της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της χώρας. 
Θα είμαι κοντά σε οποιοδήποτε πρόβλημα απασχολεί τη Χαλκιδικιώτικη οικογένεια όπως άλλωστε έκανα όλα αυτά τα χρόνια".

Δήλωση του Ευθύμη Καρανάσιου

Ο υπ.βουλευτής της ΝΔ, Ευθύμης Καρανάσιος σε δήλωσή του αναφέρει:
" Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με την ψήφο τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον τόπο αλλά και για μένα προσωπικά να γνωρίζω ότι παρά την απώλεια της ευκαιρίας για την επανεκλογή μου υπήρξε εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο, με όνειρα, ιδέες, οράματα, τα οποία εξακολουθώ να πρεσβεύω και για τα οποία εξακολουθώ να αγωνίζομαι.
Είμαι υπερήφανος για τη διαδρομή μου στο Κοινοβούλιο, όπως και για τη συμβολή μου στην προσπάθεια να προχωρήσει ο τόπος μας ένα βήμα παραπέρα. Ως ενεργό μέλος της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζω να στέκομαι δίπλα στις ανάγκες της Χαλκιδικιώτικης κοινωνίας και να ανταποκρίνομαι σε κάθε πρόκληση".

Δήλωση Γιώργου Βαγιωνά

Σε μήνυμά του ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς αναφέρει:
"Θέλω να ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μου στην Χαλκιδική, που και σε αυτές τις εκλογές με εμπιστεύτηκαν και μου προσέφεραν την στήριξη τους.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλον τον κόσμο της Χαλκιδικής- ανεξαρτήτως της επιλογής προσώπων και κομμάτων που έκαναν- ότι θα υπηρετήσω το συμφέρον του τόπου μας με την ίδια αλήθεια, εντιμότητα, μαχητικότητα και εργατικότητα που το έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Γιώργος Βαγιωνάς ως εκλεγμένος βουλευτής στη νέα Βουλή θα είναι εκπρόσωπος όλης της Χαλκιδικής μας".

Δήλωση Γιάννη Δριβελέγκα
Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους τους συμπατριώτες μου που για μια ακόμα φορά εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους  στο πρόσωπό μου και με εξέλεξαν Βουλευτή Χαλκιδικής  του ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
Δηλώνω ότι θα είμαι, όπως έκανα πάντα, συμπαραστάτης στην επίλυση και προώθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Νομός Χαλκιδικής, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more