Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η Ελπίδα έρχεται από την Κρύα Βρύση!-Μπορεί να βγει Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ


Φαίνεται πως αλλάζουν οι καιροί. Πριν από λίγα χρόνια στην Κρύα Βρύση η οποία είναι περιοχή που η δεξιά την θεωρούσε κάστρο, σήμερα να εγκαινιάζονται τα γραφεία της τοπικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα να θεωρούνται από υποψηφίους ότι το Κόμμα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να έρθει πρώτο!
 Στα αξιοσημείωτα μπορούμε να προσθέσουμε το πανό που αναρτήθηκε στην απέναντι από τα γραφεία κατοικία, προφανώς από Κρυαβρυσιώτες φίλους της Α.Ε.Κ. και ανέγραφε ΄΄ ΓΗΠΕΔΟ στη Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ R 21 KRIA VRISI 
 Άλλωστε η ελπίδα  που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ -όχι μόνο για τον τόπο μας αλλά για όλη την Ευρώπη -σφραγίζει το τέλος της πιο οδυνηρής μεταπολεμικής περιόδου και την αρχή της μιας νέας εποχής της οποίας ο χαρακτήρας παραμένει ακόμη νεωτερικός, ελπιδοφόρος και υπό διαμόρφωση από την κοινωνική δυναμική.
Παρόν και ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάκης Πασχαλίδης!

Το σύνθημα «η εμείς η αυτοί» αφορά πλέον όλη την Ευρώπη. Από αυτή την άποψη η ιστορική ευκαιρία μιας αποφασιστικής νίκης της Αριστεράς στην Ελλάδα σημαδεύει την αρχή του τέλους μια «εποχής στην κόλαση».
Γνήσιος εκπρόσωπος του αριστερού ρεύματος στο ψηφοδέλτιο ο ιατρός Χρήστος Σμίας
 Η προοπτική της νίκης αποτελεί όπως θα έλεγε ο Ερνστ Μπλοχ: «… συγκεκριμένη ουτοπία, δηλαδή μια υπαρκτή ιστορική δυνατότητα και ταυτόχρονα τον τόπο μιας αναγεννημένης, βαθιάς ελπίδας. Είναι ένα όνειρο προς τα εμπρός!
Αεράτη εμφανίστηκε η υποψήφια συνεργαζόμενη Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη

 Συνδέεται οργανικά με τις υπαρκτές τάσεις και δυναμικές που δρουν στο παρόν και μεσολαβεί διαλεκτικά με αυτό που προτίθεται να υπερβεί».
Τίποτα πιο δυνατό από μια ιδέα και μια ανάγκη που έχουν ωριμάσει. Το μέλλον ξεκινάει τώρα!
Στην πρώτη γραμμή ο γραμματέας της οργάνωσης Πέτρος Γάγλιου!

     Αυτό που εκθείασαν οι περισσότεροι υποψήφιοι ήταν ότι η δημιουργία των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και στην Κρύα Βρύση δείχνει το ρεύμα που έχει το κόμμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ενώ με έμφαση τονίστηκε ότι η Κρύα Βρύση έχει αδικηθεί διαχρονικά, διότι αποδεικνύει ότι έχει δημοκρατικότατα τους πολίτες, με σκέψη και κρίση και η δημιουργία των γραφείων αυτών το αποδεικνύει περίτρανα.
Από αριστερά οι υποψήφιοι Βουλευτές Χρήστος Σμίας, Κατερίνα Ζήνα, Παύλος Κελεσίδης και Νάκης Πασχαλίδης
Δεν θα μπορούσε να λείψει από τα εγκαίνια ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more