Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΜΟΣ!-Που ξεκινάει εκπομπές εν όψει εκλογών ο Γιώργος Τράγκας!


Ο Κύβος ερρίφθη. ο γνωστός δημοσιογράφος και γαμπρός της Έδεσσας Γιώργος Τράγκας εν όψει εκλογών επιστρέφει στα ερτζιανά και μάλιστα με καθημερινή ενημερωτική εκπομπή. Όπως καταλαβαίνετε θα γίνει ΧΑΜΟΣ! Στο πλευρό του θα έχει τη δημοσιογράφο καταγόμενη από τον Άγρα Έδεσας και σύζηγο του Μαρία Καρρά. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση ανακοίνωσης που έκανε ο ίδιος από το facebook:

Δεν μπορώ να είμαι αλυσοδεμένος στο βράχο και να παριστάνω τον Προμηθέα Δεσμώτη! Επιστρέφω Τετάρτη πρωί στον REAL FM.
Μέχρι τις εκλογές έχουμε να πούμε πολλά – με τη βοήθεια του Υψίστου- σε 13 ραδιοφωνικές εκπομπές. Για όσους εύχονται να μην επιστρέψω ή να αποσυρθώ στη σύνταξη ή στη λήθη, έχω να πω ότι οριστικοποιήθηκε η συνεργασία με τον Real για τα επόμενα 2 χρόνια.
Έπεσαν οι υπογραφές και αν είμαι καλά θα κάνω 160 εκπομπές το χρόνο, τόσες συμφωνήσαμε γιατί στο υπόλοιπο διάστημα έχω διάφορες δουλειές και λείπω και στο εξωτερικό. 
Ξέρω από τα εκατοντάδες μηνύματα που φθάνουν ότι ένα ποσοστό, ευτυχώς μικρό, ήθελε να με πετάξει στο πυρ το εξώτερον ο Χατζηνικολάου για να μείνει ο Real μόνο με Αριστερούς – Μαρξιστές παραγωγούς και εκφωνητές. Στα πλαίσια πάντα ενός απίθανου ΣΥΡΙΖΑίικου πλουραλισμού.
Δεν το κατάφεραν, ο Χατζηνικολάου δεν υποχώρησε από τις γνωστές εδώ και χρόνια θέσεις του και έτσι μαζί με τον Καλαμαράκη, τη Δέσποινα Παπαγεωργίου, τη Μαρία Καρρά και τον Πάνο Παππά θα παραμείνουμε και το 2015 στο πρόγραμμα του σταθμού.
Τώρα θα αναρωτηθείτε εάν «ο μη γένοιτο» καταλάβουν οι Ριζοσπάστες – κομμουνιστές την εξουσία τι θα συμβεί στην εκπομπή μου. Ουδείς γνωρίζει… Το πολύ – πολύ να με εξοβελίσουν. Άλλωστε από ό,τι φαίνεται είναι ιδιαιτέρως δημοκρατικοί και προοδευτικοί και έχουν τις καλύτερες απόψεις για τα παλαιά «παιδιά» των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more