Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Η δικαίωση μας για την επαφή Σαμαρά-Ιατρού

Γ. Βαγιωνάς: Με κάλεσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να συστρατευτώ


Κάποιες φορές πρέπει να ευλογούμε τα γένια μας. Έτσι και τις πληροφορίες που είχαμε πρώτοι εμείς για την επαφή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον ιατρό και πρώην Βουλευτή της ΝΔ Χαλκιδικής Γιώργου Βαγιωνά και το τελικό αποτέλεσμα που είναι η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αγώνας έχει ξεκινήσει και ο κος Βαγιωνάς ως έτοιμος από καιρό συναντά φίλους και γνωστούς, ακούει τα προβλήματα των κατοίκων της Χαλκιδικής και επικαιροποιεί τις θέσεις του με βασικό γνώμονα τα προβλήματα των πολιτών. Η μάχη της 25ης Ιανουαρίου είναι δύσκολη, αμφίρροπη και συνάμα σημαντική για την Χαλκιδική, την Μακεδονία και φυσικά την Ελλάδα. Παρακάτω διαβάστε το πρώτο δελτίο τύπου του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Χαλκιδική Γιώργο Βαγιωνά. 




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χαλκιδική, 9 Ιανουαρίου 2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΓΙΩΝΑ
ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015


Ο Γιώργος Βαγιωνάς θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Η υποψηφιότητά του έρχεται σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον κάλεσε να συστρατευτεί στην μάχη που θα δώσει η Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εκλογές με σκοπό την επικράτηση των φιλοευρωπαϊκών αντανακλαστικών της ευθύνης και της αλήθειας στον τόπο.

Η πρόσκληση προς τον Γιώργο Βαγιωνά να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο, σχεδόν δυόμιση χρόνια μετά  τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της παράταξης στις εκλογές του 2012 που δεν του επέτρεψε τότε να τεθεί στην κρίση του κόσμου της Χαλκιδικής.


«Σήμερα στέκομαι και πάλι απέναντι στις Χαλκιδικιώτισες και τους Χαλκιδικιώτες, όρθιος με την δύναμη που μου δίνει όλα ατά τα χρόνια η συμπαράσταση και η αγάπη τους. Έχοντας αποδείξει διαχρονικά ότι η ανθρωπιά, η προσφορά, η φροντίδα, η αλήθεια, η ευθύνη δεν είναι για μένα συνθήματα προεκλογικού χαρακτήρα αλλά στάση ζωής, θα ζητήσω πάλι την υπεύθυνη ψήφο τους για να έχει η Χαλκιδική μας την εκπροσώπηση που της αξίζει», είναι η πρώτη δημόσια δήλωση του Γιώργου Βαγιωνά για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more