Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ- Άνω κάτω το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Χαλκιδική ύστερα από άρνηση!

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Χαλκιδική ύστερα από την άρνηση της κας Λεμονιάδου-Χατζησταματίου που με επιστολή της διαψεύδει  τα σενάρια που την φέρνουν στο ψηφοδέλτιο του Κόμματος. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν κλείσουν οι λίστες. Η κα Χατζησταματίου ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Χαλκιδικής με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη. Πλέον τα πράγματα στενεύουν και είναι δύσκολο να βρεθεί πρόσωπο το οποίο να πληρεί τις προϋποθέσεις. Πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην έχει γυναίκα (η παρουσία να μεταφερθεί στην Α Θεσσαλονίκης) και το ψηφοδέλτιο να είναι το ακόλουθο: 1)Γιώργος Βαγιωνάς Ιατρός, 2)Ευθύμιος Καρανάσιος Βουλευτής,3)Δημήτρης Τσούφης Δημοτικός σύμβουλος Νέας Προποντίδας, 4)Νίκος Καραμανλής δικηγόρος 5)Στέλιος Βαλιάνος Πρόεδρος ΝΟΔΕ-Περιφερειακός σύμβουλος. 

Δείτε παρακάτω την διάψευση:

Η διάψευση μου για την υποτιθεμένη.... υποψηφιότητά μου.
ΑΠΟ: Χατζησταματίου-Λεμονιάδου Ελευθερία
ΘΕΜΑ: Απάντηση σε ανάρτηση
Πολύγυρος:4/01/2015
Αγαπητή Respentza
Έμεινα έκπληκτη όταν είδα την ανάρτησή σου που ανέφερε ότι θα είμαι υποψήφια με την Ν.Δ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, παρά του ότι μου έγινε η τιμητική πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο.
Δυστυχώς δεν μπορώ να γνωρίζω την «πηγή» της πληροφόρησή σου, αλλά θέλω να πιστεύω ότι η αναφορά στο όνομά μου, χωρίς εγώ να γνωρίζω το παραμικρό, έγινε βιαστικά και παρορμητικά (από την πλευρά της «πηγής») χωρίς να υπάρχει δόλος ή οποιαδήποτε άλλη υφέρπουσα αιτία.
Το γεγονός ότι συμμετείχα στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές για να στηρίξω με όποιον τρόπο μπορώ τον τόπο μου που λέγεται Χαλκιδική και με τίμησαν αρκετοί συμπολίτες μου και νυν φίλοι μου, δεν σημαίνει αυτόματα ότι είμαι και υποψήφια στην επερχόμενη εθνική εκλογική αναμέτρηση.
Δεν έκρυψα και δεν θα κρύψω ούτε και τώρα, ότι είναι επιθυμία μου να προσφέρω στα τοπικά δρώμενα, από μία θέση όμως που αντικατοπτρίζει την πολυετή και θέλω να πιστεύω επιτυχημένη μου επαγγελματική δράση ,από φορείς ή φορέα που έχει σχέση με τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Χαλκιδικής.
Αγαπητή Respentza
Για να επανέλθω στο λόγο της σημερινής μου επικοινωνίας μαζί σου, τονίζω για άλλη μία φορά ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΔΩΣΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις προτάσεις που μου έγιναν από στελέχη της Ν.Δ ακόμη και από κεντρικό επίπεδο.
Πάρα ταύτα, δηλώνω παρούσα στα κοινά του τόπου μας από τομείς που προσφέρουν στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Χαλκιδικής και παραμένω στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Με εκτίμηση
Χατζησταματίου –Λεμονιάδου Ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more