Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σοβαρό επεισόδιο στην Κοπή της Πίτας του Επιμελητηρίου-Αποχώρησαν Βουλευτές



Μια φράση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Καρασμάνη φάνηκε πως έβαλε μπουρλότο το ήδη τεταμένο κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Ο Υπουργός κατά την ομιλία του τόνισε ότι κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει τα 33 εκατομμύρια ευρώ για τους αγρότες της Πέλλας που επλήγησαν από το εμπάργκο της Ρωσίας. Ότι αποτέλεσε και προσωπική δέσμευση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ότι τα χρήματα θα δοθούν την άλλη εβδομάδα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά τα χρήματα αυτά δεν είναι μπαρούφες και μούφες, λεξιλόγιο που δεν χρησιμοποιεί ο ίδιος, αλλά κάποιοι συνάδελφοι του φρόντισαν να χρησιμοποιούν παρόμοιες φράσεις.
Λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο Υπουργός Γιώργος Καρασμάνης με την παρουσία των άλλων δυο Βουλευτών
 Ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να χαλάσει το όνομα του και την παρουσία του στα κοινά της Πέλλας και ότι δεν θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Τα χρήματα αυτά θα έρθουν γιατί υπάρχει εγγύηση από την Ευρώπη και από τον Πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο Βουλευτές της ΝΔ που άκουγαν την ομιλία έδειξαν να δυσαρεστήθηκαν  και μάλιστα ένας φέρεται να ζήτησε το λόγο χωρίς να του δοθεί ενώ αμέσως μετά την ομιλία του κου Καρασμάνη αποχώρησαν. 
Αμέσως μετά την ομιλία του όπου οι Βουλευτές της ΝΔ αποχώρησαν 
Φαίνεται λοιπόν πως τα 210 ευρώ περίπου ανά στρέμμα που θα δοθούν στους αγρότες βρίσκεται στην διαμάχη των τριών Βουλευτών του νομού. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι αναφέρθηκε στο θέμα σήμερα στην ομιλία στο πνευματικό κέντρο της Σκύδρας ο υποψήφιος Βουλευτής Δάνης Τζαμτζής ο οποίος τόνισε ότι κατέβαλε πάρα πολλές προσπάθειες να βγουν τα χρήματα και να δοθούν άμεσα στους αγρότες πριν τις εκλογές τονίζοντας παράλληλα ότι και ο ίδιος έδωσε τη μάχη ώστε να διασφαλιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more