Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Στάθης Καστερίδης : “Δηλώνουμε παρόν στις δημοτικές εκλογές του 2019”

Αυτό δήλωσε κατά την διάρκεια της κοπής πίτας του συνδυασμού του !
   Ως την πρώτη πολιτική εκδήλωση στο Δήμο Πέλλας για το 2015,  μπορεί να χαρακτηριστεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας την Κυριακή το πρωί στην αίθουσα του ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ δημοτικού αναψυκτηρίου στα Γιαννιτσά, από τον συνδυασμό «ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»  και τον επικεφαλή του, υποψήφιο δήμαρχο Στάθη Καστερίδη.
Ήταν μία εκδήλωση που σε αρκετούς προκάλεσε έκπληξη για το σύντομο χρόνο της υλοποίησης της, ενώ άλλοι ίσως να μην περίμεναν να πραγματοποιηθεί (όπως συζητείτο σε πηγαδάκια) λόγο του απογοητευτικού αποτελέσματος των πρόσφατων δημοτικών εκλογών  και των αυξημένων προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί από την ηγεσία αλλά και τα στελέχη του συνδυασμού για το τελικό αποτέλεσμά τους.
    Πάντως όπως και να έχει η εκδήλωση αυτή χαρακτηρίστηκε ως θετικότατη από όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ δεν έλειψαν και οι ειδήσεις που βγήκαν από την τοποθέτηση του υποψήφιου Δημάρχου Στάθη Καστερίδη.
    Να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης καθώς και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, δήμο στον οποίο σήμερα είναι διευθυντής ο κ. Καστερίδης. Μάλιστα τους κάλεσε ν΄ απευθύνουν και έναν σύντομο χαιρετισμό.
     Στον δικό του σύντομο χαιρετισμό ο κ. Καστερίδης ευχήθηκε χρόνια πολλά και μία καλή χρονιά για όλους και ιδιαίτερα για τον Δήμο μας ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση τους στην πρόσκλησή του, συμπληρώνοντας ότι  “πέρα από μία συνάντηση που είχε γίνει μετεκλογικά και συζητήθηκαν επιφανειακά τα αίτια της ήττας του συνδυασμού, δεν δόθηκε από τότε ξανά η ευκαιρία να συναντηθούμε και πάλι”.  Συνεχίζοντας τόνισε ότι “εφόσον ο συνδυασμό μας κατάφερνε να περάσει στον δεύτερο γύρο να είστε σίγουροι ότι θα είχαμε κερδίσει τον Δήμο.  Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που δεν στηρίχθηκε ο συνδυασμός μας από κανέναν κομματικό μηχανισμό, οι οποίοι στήριξαν τους υπόλοιπους συνδυασμούς. Μάλιστα σήμερα που βρισκόμαστε ενόψει εθνικών εκλογών”,  τόνισε, “σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δοθεί εκ μέρους του συνδυασμού μας στήριξη υπέρ του ενός ή του άλλου κόμματος, αφού ο καθένας μας έχει την δική του προσωπικότητα και τα πιστεύω, να στηρίξει το κόμμα που τον εκφράζει”.  Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ο κ. Καστερίδης δήλωσε παρόν και για τις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2019, “αν και είναι αρκετά μακριά ακόμα”,  όπως χαρακτηριστικά είπε, “αλλά εμείς ξεκινάμε σύντομα τον καθημερινό μας αγώνα και την επικοινωνία  με την κοινωνία του Δήμου μας,  πραγματοποιώντας  επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις σε κάθε δημοτική και τοπική κοινότητα, με τους συμπολίτες μας και τους τοπικούς φορείς, δηλώνοντας ενεργοί πολίτες στα τοπικά δρώμενα, με στόχο τις δημοτικές εκλογές του 2019 και την ανάληψη της δημοτικής αρχής από τον συνδυασμό μας. Εάν παραμείνουμε κοντά στους συμπολίτες μας και τα προβλήματά, είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε οι επόμενοι νικητές”  κατέληξε.
    “Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο εκπροσωπείτε  ο συνδυασμό μας από 4 δημοτικούς συμβούλους και 16 εκλεγμένους στα τοπικά συμβούλια, εκ των οποίων 3 τοπικές κοινότητες να είναι δικές μας. Θεωρώ ότι και οι 182 υποψήφιοι μας είναι άξιοι,  με ορισμένους μάλιστα να έχουν αδικηθεί ιδιαιτέρα με την μη εκλογή τους, γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν τα μέγιστα στον δήμο ΠΕΛΛΑΣ”.
     Για την ιστορία να πούμε ότι το φλουρί στην μεγάλη βασιλόπιτα έπεσε στον συνδυασμό ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, με τον φλουρί να το παίρνει ως εκπρόσωπος των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων ο Σωκράτης Καζαντζίδης, ενώ μοιράστηκαν μικρά πιττάκια και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more