Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα Αβραμόπουλου στον Αλέξη να τον θυμηθεί μετά τις εκλογές

αβραμοπουλοςΔεν έχασε χρόνο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και «πριν αλέκτωρ λαλήσει», έσπευσε να δηλώσει παρόν από τώρα για το πολιτικό του μέλλον μετά τις εκλογές.

Από τις Βρυξέλλες έχει το μάτι και το αυτί του στην Ελλάδα και στις εξελίξεις, γιατί ο «θώκος» του Επιτρόπου δεν είναι αρκετός.
Δεν περίμενε να έλθει στην Αθήνα και λίγο πριν αναχωρήσει από τις Βρυξέλλες έκανε μια δήλωση που εμπεριείχε αρκετά μηνύματα.
Πρώτα πήρε αποστάσεις από τις επιλογές της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά. Την ώρα που ο πρωθυπουργός προσπαθεί να πολώσει το πολιτικό κλίμα, έστειλε μήνυμα ενότητας, κάνοντας εμφάνιση του υπερκομματικού πολιτικού που βάζει μπροστά το μέλλον της χώρας και όχι οι όποιοι στόχοι έχουν θέσει τα κόμματα.
Παράλληλα το μήνυμα πηγαίνει και προς τον Αλέξη Τσίπρα για να το θυμηθεί μετά τις εκλογές, λέγοντας ότι «η περίσταση είναι ιστορική και μας θέτει προ μεγάλων ευθυνών και το μόνο που δεν θα συγχωρήσει η ιστορία είναι ο διχασμός».
Είναι βέβαιο ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα κάνει κι άλλες δηλώσεις – πάντα προσεκτικές – που θα τον καθιστούν παράγοντα σταθερότητας, «χτίζοντας» το προφίλ του ανθρώπου που μπορεί να βρεθεί σε θέση υπερκομματικού πολιτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more