Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η "Ομόνοιας" Χαλκιδικής και ο πολύ όμορφο χορός της

Μια ξεχωριστή βράδια έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στον χορό που διοργάνωσε το παράρτημα "Ομόνοιας" Χαλκιδικής, παράρτημα της "Ομόνοια" Θεσσαλονίκης στο κέντρο διασκέδασης ΚΡΕΜΛΙΝΟ, την περασμένη Κυριακή 23 Νοεμβρίου. Το νεοσύστατο παράρτημα με οικοδέσποινα και επίσημη φωτορεπόρτερ της εφημερίδας μας κ. Δήμητρα Σαμαρά, διοργάνωσε την εκδήλωση με σκοπό μια πρώτη γνωριμία των άρχων του τόπου με τους ομογενείς από Βόρειο Ήπειρο που διαμένουν στην Χαλκιδική.
Ως γιορτή συνεργασίας χαρακτήρισε στην σύντομη ομιλία της την συγκεκριμένη εκδήλωση η κ. Σαμαρά, η οποία ευχαρίστησε θερμά για την στήριξη τον Δήμαρχο ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ κος. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. ΠΕΛΑΓΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ. Την εκδήλωση τίμησαν οι Αντιδήμαρχοι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΤΑΖΗΣ, ο Πρόεδρος του ΟΠΑ κος. ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΕΗΣ, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος. ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΝΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ που η καταγωγή των παππούδων του είναι από την Βόρειο Ήπειρό και πλήθος φιλών και συνεργατών των εκπροσώπων των ομογενών, ο Πρόεδρος της "Ομόνοιας" Παράρτημα Θεσσαλονίκης Χρηστός Μπρέγου και Αντιπρόεδρος Ευθύμης Γρινίωτης, πρόεδρος γυναικών 'Ομόνοιας' Αγγελική Ζαφιράτη γραμματέας Αγγελική Φίλο. Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι Δημήτρης και Χρηστός Καγιάς, οι οποίοι πρόσφεραν μια υπεροχή μουσικό-χορευτική βράδια. Η εκδήλωση έκλεισε με υπόσχεση να επαναληφθεί, τόσο στην Ν. Προποντίδα και στην Βόρεια Χαλκιδική.


Φωτορεπορτάζ Δήμητρα Σαμαρά




















2 σχόλια:

  1. Η ''κυρία'' Παπαμέτη ως τι?????? Η αρχή-ρατσίστρια που αλβανούς τους ανεβάζει αλβανούς τους κατεβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI ESY RE KARAGIOZH POY SXOLIAZEIS EXEIS AKOYSEI THN PAPAMETH NA KATHGOREI TOYS ALBANOYS. AN EISAI MAGAS BGES KAI PES TA DHMOSIA KAI OXI KRYFA. ARXH-KARAGIOZH TOY KERATA KOPROSKYLO ANWNYME

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more