Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Στο Δ.Σ. Νέας Προποντίδας ήρθε το θέμα του κλειστού γυμναστηρίου Νέων Μουδανιών

Σε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου προ μηνός συζητήθηκε το θέμα της χρηματοδότησης του κλειστού γυμναστηρίου Νέων Μουδανιών ύστερα από ερώτηση του επικεφαλή της αντιπολίτευσης κου Δημήτρη Τσούφη.
 Μάλιστα ο κος Τσούφης παρουσίασε δημοσιεύματα της εφημερίδας μας αναφορικά με τα γεγονότα. Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος Μανώλης  Καρράς μαζί με τον Πρόεδρο του ΟΠΑ Μανώλη Μπέη επισκέφτηκαν το κλειστό γυμναστήριο όπου μπροστά στους  υπεύθυνους του ΠΟΜ στο μπάσκετ και το βόλεϊ αλλά και αντιπροσωπία γονέων ανακοίνωσαν ότι ότι το Κλειστό Γυμναστήριο θα ενταχθεί σε πρόγραμμα LEADER, μέσω της ΑΝΕΤΧΑ, ύψους 200.000 ευρώ, για ανακαίνιση και ανακατασκευή. Βεβαίως ως γνωστών το παραπάνω πρόγραμμα απευθύνεται για έργα σε τοπικές κοινότητες και όχι αστικά κέντρα όπως είναι τα Νέα Μουδανιά. Άρα λοιπόν στην πράξη δεν μπορεί να ενταχθεί σε καμιά περίπτωση. 

Η αποκάλυψη της εφημερίδας μας έφερε την σύγκρουση ανάμεσα στον κο Καρρά και στον κο Τσούφη για το εν λόγο θέμα και κατά τα φαινόμενο ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες και θα βρεθεί πρόγραμμα το οποίο μπορεί να χρηματοδοτήσει το έργο. Πάντως άπαντες πήραν ένα καλό μάθημα από την εφημερίδα μας η οποία πάντα στην πρώτη γραμμή και μακριά από υπόνοιες διαπλοκής και συναλλαγής αποτυπώνει με τον πλέον γνήσιο τρόπο την επικαιρότητα αποκαλύπτοντας κάθε εβδομάδα μια νέα είδηση που ο αναγνώστης δεν την διαβάζει αλλού. Είναι δεδομένο όμως ότι στεναχωριούνται όλοι αυτοί που είχαν μάθει επί χρόνια με μια χούφτα ευρώ να εξαγοράζουν συνειδήσεις, να σπιλώνουν συνειδήσεις και να επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Αυτά τα παιχνιδάκια μακριά από εμάς. Άλλωστε τα καλύτερα τώρα έρχονται καθώς από το 2015 η μια νέα έκπληξη θα είναι κοντά σας σε ημερήσια βάση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more