Σχετικά με τη συνταγή
Δυσκολία: Εύκολη
Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 30 λεπτά
Υλικά συνταγής
- 8 αυγά βρασμένα
- 3 φέτες μπέικον
- ⅓ φλιτζ. μαγιονέζα
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά πράσινη (προαιρετικά για ντεκόρ)
- 1 πιπεριά κόκκινη (προαιρετικά για ντεκόρ)
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε σε μικρά κυβάκια το μπέικον και το τσιγαρίζουμε. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως το μπέικον και κόβουμε τα αυγά στη μέση.
- Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αυγά και τους πολτοποιούμε. Προσθέτουμε μαγιονέζα, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το μπέικον και το φρεσκο κρεμμύδι και γεμίζουμε τα αυγά.
- Αφήνουμε τα αυγά στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες. Σερβίρουμε προσθέτοντας προαιρετικά ένα κομμάτι πιπεριάς από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου