Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Μέσω της Πέλλα TV απάντησε ο Β. Δημητριάδης στον Γ. Σόντρα- Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μέσω της συμμετοχής στο πάνελ της εκπομπής Επικαιρότητα που διεύθυνε ο δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης, απάντησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας και επικεφαλής του συνδυασμού Φυσάει κόντρα Βασίλης Δημητριάδης, στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Σόντρας αναφορικά με την ήττα στις δημοτικές εκλογές.
Ο κος Δημητριάδης σε ερώτηση του δημοσιογράφου απάντησε ότι στην πολιτική ο οποιοσδήποτε πρέπει να ξεκινά από την αυτοκριτική. Φαίνεται ότι κάποιοι επιλέγουν να ρίχνουν ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους. Αναφορικά με το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν είναι αυτοσκοπός του αλλά αν το Κόμμα τον επιλέξει και του το προτείνει θα είναι παρών. Άλλωστε οι εκλογές αυτές που θα είναι πρόωρες δεν θα γίνουν με τον φόβο που καλλιεργεί η Κυβέρνηση και οδήγησε τους πολίτες να ψηφίσουν με το πιστόλι στον κρόταφο προβλέποντας ταυτόχρονα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more