Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Θ. Επιτροπάκης: Είμαι στην διάθεση του δημάρχου για να προσφέρω

Συνέντευξη στην Πέλλα τηλεόραση και στην εκπομπή ΜΕ ΑΠΟΨΗ  που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας μας Χρήστος Δημητριάδης, παραχώρησε ο νέος δημοτικός σύμβουλος Πέλλας Αθανάσιος Επιτροπάκης ο οποίος εξελέγη πρώτος από την δημοτική ενότητα Γιαννιτσών με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Στάμου.
Ο ίδιος ευχαρίστησε τους πολίτες που του έδωσαν την δυνατότητα να τους εκπροσωπήσει ως πρώτο στην δημοτική ενότητα Γιαννιτσών. Ο ίδιος τόνισε ότι ασχολείται με τα κοινά από πολύ παλιά μέσα από την ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ αλλά και από τον σύνδεσμο διαιτητών νομού Πέλλας όπου ήταν μέλος του Δ.Σ.
Από την αρχή στο πλευρό του
Ο κος επιτροπάκης τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του νυν Δημάρχου Γρηγόρη Στάμκου  αξιολογώντας την προσωπικότητα του και το ήθος του καθώς και την εργατικότητα του. Αναφορικά με την προεκλογική περίοδο αναγνώρισε ο κος Επιτροπάκης τον βαθμό δυσκολίας των δημοτικών εκλογών καθώς για πρώτη φορά κατήλθαν υποψήφιοι 5 συνδυασμοί.  Άλλωστε κατά την προεκλογική περίοδο είναι δεδομένο ότι τις εντυπώσεις κέρδισε ο κος Στάμκος ο οποίος είχε θετική εικόνα μιας και νοικοκύρεψε τον Δήμο Πέλλας μειώνοντας αρκετά τα χρέη τα οποία είχαν συσσωρευτεί.
Πολλές οι δυσκολίες στην ΔΕΥΑ Πέλλας
Ο κος Επιτροπάκης την προηγούμενη θητεία είχε ως λαϊκό μέλος  θέση στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πέλλας.  Ο ίδιος τόνισε ότι οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές καθώς συνενώθηκαν πέντε πρώην ΔΕΥΑ. Η μεγαλύτερη κατάκτηση ήταν το γεγονός ότι η Πέλλα είχε νερό καθώς δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα διακοπής νερού ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Είμαι στην διάθεση του Δημάρχου

Αναφορικά με τις θέσεις που θα δοθούν στο νέο σχήμα από την 1η Σεπτεμβρίου ο κος Επιτροπάκης απάντησε ότι δεν έχουν γίνει κουβέντες με τον Δήμαρχο ούτε και έχω κάνει συμφωνίες για θέση για το νέο σχήμα. Ο κος Επιτροπάκης τόνισε ότι από την στιγμή που πήρε την απόφαση να κατέλθει υποψήφιος με τον κο Στάμκο παραμένει στο πλευρό του και είναι στην διάθεση του να προσφέρει καθώς υπάρχουν  θέσεις ευθύνης για όλους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more