Ακόμα και το πιο απλό φαγητό μπορεί να γίνει gourmet με μικρές δοκιμές και αρκετή φαντασία!
Δώσε μια άλλη διάσταση στα αυγά μάτια, χρησιμοποιώντας λίγο ξύδι μπαλσάμικο ή λευκό κρασί:
-Μόλις είναι έτοιμο για σερβίρισμα το αυγό, πριν το βγάλεις από το τηγάνι σβήστε το με λίγο ξύδι μπαλσάμικο ή λευκό κρασί. Άφησέ το τηγάνι για λίγο στη φωτιά μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα και περίχυσε την πάνω στο αυγό, πριν το σερβίρεις στο πιάτο.
faysbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου