Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΣΟΚ: Δύο ανήλικοι οι δολοφόνοι του 83χρονου από το Γαρέφειο Πέλλας – Το πτώμα είχε αντικρύσει η αδερφή του



Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 83χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα...
 την 31.05.2014 στο Γαρέφειο Πέλλας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας πριν από λίγο:

Συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Έδεσσας, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 28, 16 και 17 ετών, οι οποίοι είχαν αρχικά συλληφθεί την 11.06.2014 για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι μεσημβρινές ώρες της 31.05.2014 στο Γαρέφιο Πέλλας, εισήλθαν στην οικία του 83χρονου και αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του ανωτέρω στην οικία, του έδεσαν τα χέρια με καλώδιο και τον φίμωσαν.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από την οικία ένα παλαιό περίστροφο, το χρηματικό ποσό των 50 Ευρώ, ένα γεωργικό μηχάνημα χειρός, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα. Κατόπιν, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η είδηση όπως είχε δημοσιευθεί μια ημέρα μετά το έγκλημα:

Δεμένος στα χέρια με καλώδιο βρέθηκε νεκρός ένας 83χρονος μέσα στην οικία του χθες το απόγευμα στο Γαρέφειο Πέλλας. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα βρέθηκε από την αδερφή του, η οποία ανησύχησε, καθώς ο 84χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Εκτιμάται ότι ο 83χρονος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Όπως έγινε γνωστό, οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού ήταν άνω-κάτω, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντόπισαν το πτώμα του ηλικιωμένου, πεσμένο πάνω στο κρεβάτι του. Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε ιατροδικαστής, καθώς και συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Πέλλας για την εξερεύνηση του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more