Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Χωρίς νικητή το ντιμπέιτ των υποψηφίων στην Πέλλα τηλεόραση



Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα της Αλμωπίας



Δεν ανέδειξε νικητή το ντιμπέιτ των υποψηφίων για τον Δήμο Αλμωπίας που διοργάνωσε η Πέλλα τηλεόραση. Οι υποψήφιοι, ο καθένας από την μεριά του, με επιχειρήματα προσπάθησαν να πουν τις απόψεις τους γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και δήλωσαν τις προθέσεις τους για  το μέλλον. πάμε να δούμε τα συμπεράσματα για τον καθένα:

Δημήτρης Πασόης

Ο δήμαρχος Αλμωπίας βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει 4 υποψηφίους που του ασκούσαν κριτική. Ο ίδιος αν και επικοινωνιακά είναι αδύναμος, προσπάθησε να δώσει έμφαση στο γεγονός ότι πήρε πολλά χρέη από τους δυο πρώην Δήμους και ότι με την διοίκηση του κατάφερε να αποπληρώσει τα ποιο πολλά.  Σε κόντρα ήρθε με τον Γιάννη Σηφάκη για τα οικονομικά.

Γιάννης Σηφάκης
Ο κος Σηφάκης από  την στιγμή έδειξε ότι γνωρίζει τα θέματα και στις απαντήσεις ήταν άμεσος και εύστοχος αν και για κάποιους θεωρήθηκε αψύς. Τελικώς έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και ότι μπορεί να χτυπήσει την παρουσία του στον Β Γύρο.

Νίκος Φτίκας
Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Φτίκας ήταν άνετος και περιέγραψε με σαφήνεια τις θέσεις και τις απόψεις που εκπροσωπεί ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική σε όλους τους άλλους συνδυασμούς. Σίγουρα με την εμφάνιση του κέρδισε πόντους

Ανδρέας Κόγιος
Ο κος Κόγιος και αυτός υπερθεμάτισε την δημοτική ομάδα που τον στηρίζει. Δήλωσε αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα και προσπάθησε  τονίσει ότι η ψήφος στις Δημοτικές εκλογές σαφώς πρέπει να έχει κατεύθυνση καταδίκης σε αυτούς που στηρίζουν την Κυβερνητική πολιτική.

Δημήτρης Μπίνος
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος με την τακτική έδειξε σοβαρότητα και σιγουριά καθώς και υπευθύνοτητα για την επόμενη μέρα.  Μάλιστα φάνηκε να κατέχει το πρόγραμμα του και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more