Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Με τον συνδυασμο Φυσάει Κόντρα ο Νίκος Καραμανάβης



Συνδυασμός «Φυσάει κόντρα»
Νίκος Καραμανάβης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Φυσάει κόντρα / διώξαμε τον Σόντρα.
Φυσάει κάτω – πάνω / θα διώξουμε και το Γιάννο.
 

Με γνωστικό και υπεύθυνο λογισμό θα συνθέσω επιγραμματικά το βιογραφικό πορτρέτο του Δήμου της Έδεσσας. Σήμερα ο Δήμος μας (από την κακοδιαχείριση) βρίσκεται σε οικονομικό μαρασμό, έχει φτάσει στο τελευταίο σκαλί της καταστροφής, κατά τον Παλαμά «και μην έχοντας πιο κάτω άλλο σκαλί να κατρακυλήσει πιο βαθιά στου κακού την σκάλα». Μας περιτριγυρίζουν δυσβάστακτα χρέη σαν Ερινύες. Ο πρώην δήμαρχος μας άφησε βαριά κληρονομιά: 4.500.000 εκ. ευρώ χρέη, 4.500.000 εκ. ευρώ έλλειμμα στο ταμείο αλλά και ο τωρινός δεν πέφτει έξω, (από την απερίσκεπτη κακοδιοίκηση) αυγάτισε το χρέος: 4.500.000 εκ. ευρώ από ανείσπρακτα οφειλόμενα έσοδα, στην Τουριστική (Καταρράκτες) 1.500.000 εκ. ευρώ, άλλα στο ΙΚΑ, άλλα στην Εφορεία και δεκατέσσερις μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, στη ΔΗΚΕΔΕ οκτώ μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και δεν ξέρουμε πόσα οφείλουν για τα τηλέφωνα των σχολείων στον ΟΤΕ.
Είμαι έμπειρος γνώστης της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης του Δήμου της Έδεσσας. Μια ολόκληρη ζωή, πενήντα χρόνια, αγωνίζομαι και μάχομαι με γραψίματα και δημοσιογραφικούς αγώνες ν’ αλλάξω τα κακώς κείμενα. Πολεμάω ασταμάτητα τα στραβά και τα λάθη. Έχω διευθύνει τρεις εφημερίδες : Ηχώ Εδέσσης, Εδεσσαϊκή, Εδεσσαίος και δύο περιοδικά Επιτροχάδην και Δαφνοκέρασα. Τώρα κατεβαίνω, «με τα φτερά τα πρωτινά τα μεγάλα!» στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης. Συμμετέχω ολόψυχα και ενεργά, μαζί με άλλους συμμαχητές, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον προοδευτικό και κοινωνικό συνδυασμό «Φυσάει κόντρα» του υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Δημητριάδη.
Καλούμε το Λαό της Έδεσσας να συστρατευτούμε όλοι μαζί και να χτυπήσουμε το σαθρό, το κακό και την κακοδιοίκηση. Δίνουμε υποσχετική δέσμευση να νοικοκυρέψουμε την πόλη, να βάλουμε τάξη στην αναρχία και να ξεδιαλύνουμε τα καθημερινά προβλήματα: συγκοινωνιακό, τουρισμός και τα αδέσποτα σκυλιά.
Θα πλησιάσουμε με αγάπη, όπως το κάναμε κάθε μέρα, τους συνανθρώπους μας. Θα ακούσουμε στοργικά τις ανησυχίες των νέων μας. Και το πιο τρανό μας μέλημα να δώσουμε πνοή ζωντάνιας στην αγορά και στην πόλη μας. Όποιος αγαπάει την Έδεσσα ας ταχθεί – να συστρατευθεί – μαζί μας για να πετύχουμε την σωτηρία και τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more