Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η Μαρία Κωσταντίνα Βαλιανάτου-Ζιάκα υποψήφια με τον Δημήτρη Μπίνο στην Αλμωπία!



Η Δημοτική σύμβουλος Αλμωπίας  Μαρτίνα Ζιάκα-Βαλιανάτου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου.  Η κα Βαλιανάτου η οποία στις προηγούμενες εκλογές είχε έλθει πρώτη σε ψήφους στο σύνολο του Δήμου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 


Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίας Κωσταντίνας Βαλιανάτου- Ζιάκα

Αγαπητοί Συνδημότες,
Οι δύσκολοι αυτοί καιροί απαιτούν την ενεργή συμμετοχή ανθρώπων που θέλουν να παλέψουν για μια νέα εποχή για την Αλμωπία της καρδιάς μας. Χρειάζεται να λάβουμε πρωτοβουλίες και να εργασθούμε ο ένας για τον άλλον με ειλικρίνεια και εντιμότητα, αφήνοντας πίσω τα κατεστημένα που μας θέλουν σιωπηλούς, αμέτοχους και παθητικούς δέκτες των δυσμενών καταστάσεων.
Πιστεύω πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας και την πόλη μας!
Για το λόγο αυτό, δηλώνω και επίσημα, την πρόθεση μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Αριδαίας, στηρίζοντας μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ. Μια Πολιτεία με Γνώση, Δύναμη, Θέληση, Ευαισθησία και πολύ ΔΟΥΛΕΙΑ! Τον συνδυασμό Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο, έναν άνθρωπο με όραμα-πρόγραμμα και διάθεση για προσφορά  με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου.
Μαρία Κωσταντίνα Βαλιανάτου-Ζιάκα
Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more