Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Αυξήσεις φωτιά στα καρτοκινητά της Cosmote

Καλησπέρα σας
Εν καιρώ κρίσης αντί οι υπηρεσίες και τα προϊόντα να μειώνονται ώστε να είναι περισσότερο προσιτά..
στον μέσο Έλληνα, οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, και όχι μόνο, αποφασίζουν αυθαίρετα και χωρίς να λογοδοτούν σε καμία αρχή, να αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τις τιμές τους.
Τρανταχτό παράδειγμα η Cosmote που, αφού μάζεψε όσους πελάτες μπορούσε, ούτε σε ένα μήνα ανακοίνωσε 2 αυξήσεις φωτιά στο καρτοκινητό Whats Up. Συγκεκριμένα η μονάδα χρέωσης αυξήθηκε απο 0,37¤ σε 0,39¤ στις 17/3 για να πάει στις 23/4 στα 0,43¤, συνολική αύξηση 16% ενώ και το μήνυμα αυξήθηκε 11% απο 0,09¤ στα 0,10¤. Για να μιλήσει κάποιος 1 λεπτό χρεώνεται πλέον μισό ευρώ και όλα αυτά το 2014 που έπρεπε οι τιμές όχι μόνο να μην αυξάνονται αλλά να βρίσκονται στον πάτο.
Επίσης, στη Cosmokarta τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα καθώς απο 0,37¤ η χρέωση στις 23/4 αυξάνεται σε 0,50¤, αύξηση της τάξης του 34%!!!
Αρκεί να πω ότι αν κάποιος ταξιδέψει στο εξωτερικό και χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα παραπάνω κινητά, η χρέωση είναι μόνο 0,10¤ το λεπτό δηλαδή στην Ελλάδα χρεωνόμαστε 5 φορές πάνω απο ότι αν καλούσαμε απο το εξωτερικό!! Απο μόνο του αυτό είναι εξωφρενικό και αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχει μια αρχή να σταματήσει αυτές τις παράλογες χρεώσεις! Που είναι το κοινωνικό πρόσωπο της γερμανικής πλέον Cosmote που προφανώς και σκέφτεται μόνο την τσέπη της και δε νοιάζεται στο ελάχιστο πλέον για τους συνδρομητές της που πασχίζουν για να βάλουν μια κάρτα των 10¤ κάθε μήνα για να συντηρήσουν έναν αριθμό;
Ντροπή και αίσχος για τις ύπουλες αυτές αλλαγές καθώς κανένας συνδρομητής δεν ενημερώθηκε και έγινε εν αγνοία τους με μόνο σκοπό να τους ωθήσει σε μεγαλύτερη αφαίμαξη και περισσότερα κέρδη για την εταιρεία!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για το βήμα που μου δώσατε.
Ελπίζω σε δημοσίευση ώστε να ενημερωθούν όλοι οι καταναλωτές που τους αφορά!

Μπορείτε να βρείτε τις παραπάνω αυξήσεις στα παρακάτω link:
http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/epektasi-prosforas-whatsup-cosmokarta-frog.pdf
http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/epektasi-prosforas-whats-up-cosmokarta.pdf

Με εκτίμηση,
Στέλιος Καβούρης
stelioskavouris@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more