Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ανεβάζει τον πήχη ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Σηφάκης




 
Ο Γιάννης Σηφάκης συνεχίζει με γοργό ρυθμό την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της δημοτικής κίνησης της οποίας είναι επικεφαλής.   Η ανταπόκριση της κοινωνίας με συντοπίτες μας από όλους τους πολιτικούς χώρους στο κάλεσμα της κίνησης είναι μεγάλη και διευρύνεται συνεχώς.
Για διεκδικητικό ρόλο του Δήμου Αλμωπίας, για νέα πρόσωπα στην πολιτική,  για να βοηθηθούν τα πιο αδύνατα κοινωνικά στρώματα , οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που παλεύουν για την επιβίωση τους  αντιμέτωποι με την πολιτική σκληρής λιτότητας που οδηγεί και την αυτοδιοίκηση στον αφανισμό, την προστασία των κοινωνικών θεσμών που κινδυνεύουν, για ανοιχτό ορίζοντα για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλμωπίας ( εύφορη γη, δυνατότητες στην κτηνοτροφία, δασικός πλούτος, γεωθερμία, αγροτουρισμός με αξιοποίηση Λουτρών και Χιονοδρομικού, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κλπ).  
Το επόμενο διάστημα, κατά πληροφορίες, αναμένονται παρεμβάσεις του σε σημαντικά ζητήματα για την ανάπτυξη της Αλμωπίας ( πρόταση για την πόλη της Αριδαίας, αναπτυξιακό πρόγραμμα Ανατολικής Αλμωπίας, κινήσεις για την κατοχύρωση ονομασία προέλευσης αγροτικών προϊόντων Αλμωπίας, πρόταση για το Χιονοδρομικό, για τα Λουτρά, την γεωθερμία, οδικοί άξονες και σιδηρόδρομος κλπ.
Ο Γιάννης Σηφάκης επιμένει ότι πρέπει να ανεβεί ο πήχης της συζήτησης μπροστά στις δημοτικές εκλογές, ζητά την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και των φορέων στην διαμόρφωση του προγράμματος των συνδυασμών και την αλλαγή του πολιτικού προσωπικού στην Αλμωπία των τελευταίων 15 χρόνων για να μην αναπαραχθεί η μιζέρια και η υποβάθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more