Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Η ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα taekwondo στην Κίνα.

Η πρωταθλήτρια του Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών στην κατηγορία των 55kg, Ιωαννίδου Αλεξάνδρα, αναχωρεί την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 με την Εθνική ομάδα «Εφήβων-Νεανίδων» για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα taekwondo που θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊ Πέι της Κίνας από 26-30 Μαρτίου 2014.
Οι προπονητές της, Γιάννης Γαβριηλίδης 6ο dan, και η Ολυμπιονίκης  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, έχουν προετοιμάσει κατάλληλα την αθλήτρια ώστε να κάνει μία καλή εμφάνιση και να χαρίσει μία ακόμα διάκριση στα Γιαννιτσά και την Ελλάδα.


Ο προπονητής της, Γιάννης Γαβριηλίδης μεταξύ άλλων μας είπε: «η Αλεξάνδρα έχει μια σταθερά ανοδική πορεία στο taekwondo και αυτό μας δίνει ελπίδες για διάκριση σ΄ αυτό το δύσκολο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Φέτος η Ιωαννίδου βγήκε πρωταθλήτρια και στην κατηγορία «Κορασίδων» και στην κατηγορία «Νεανίδων» και παρά την μικρή της ηλικία, έχει πείσμα, θέληση αλλά και τα προσόντα για διάκριση. Εμείς οι προπονητές της , ο σύλλογος και οι συναθλητές της, ευχόμαστε και ελπίζουμε να καταφέρει να διακριθεί και να μας χαρίσει ακόμα μία διάκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more