Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο
Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) την Δευτέρα 10 και την Τετάρτη 12 Μαρτίου ώρα
5.00 μ.μ. που οργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών
Σωματείων (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.) Ν. Πέλλας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας.
Το πρόγραμμα κατάρτισης
απευθύνεται στους εργαζόμενους όλων των κλάδων
που συνδέονται με τον επισιτισμό και σε όσους θα ασχοληθούν
μελλοντικά σε επιχειρήσεις παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης, μεταφοράς,
λιανικού εμπορίου, διάθεσης τροφίμων (κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία) και
μαζικής εστίασης (εστιατόρια κέτερινγκ, ξενοδοχεία νοσοκομεία κλπ.) καθώς και
εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, αλλαντοποιίας κλπ.
Επίσης σας ενημερώνουμε
ότι για την καλύτερη λειτουργία των
επιχειρήσεων μας πραγματοποιούμε σεμινάρια κατάρτισης όπως
-τεχνικοί ασφαλείας Γ' κατηγορίας
-τεχνικοί ασφαλείας Β' κατηγορίας
-υγιεινή και Ασφάλεια
Τροφίμων (ΕΦΕΤ
Για όσους ενδιαφέρονται να
παρακολουθήσουν μελλοντικά κάποιο από τα
σεμινάρια να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ Ν.
Πέλλας Πέλλης 11 καθημερινά από τις 11.00 – 13.00 μ.μ. και στο τηλέφωνο 2381027367.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΔΙΤΣΚΑΣ Γ. ΓΑΛΑΝΟΣ Π.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου