Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Οριστικά χωρίς Κονέ στο φιλικό με τη Ν. Κορέα η εθνική

Οριστικά χωρίς Κονέ στο φιλικό με τη Ν. Κορέα η εθνική

  (Φωτογραφία:  Intime )


Aθήνα
Μία ακόμη απουσία προστέθηκε εν όψει του φιλικού αγώνα με τη Νότια Κορέα για την εθνική την ερχόμενη Τετάρτη (5/3) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Παναγιώτης Κονές
εξετάστηκε σήμερα από τους γιατρούς της εθνικής και όπως διαπίστωσαν το πρόβλημα στους προσαγωγούς του μεσοεπιθετικού της Μπολόνια δεν του επιτρέπει τη συμμετοχή στο μεθαυριανό τεστ.
Οι Έλληνες διεθνείς συγκεντρώθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ύστερα από 3,5 μήνες και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος. Εκτός έχει τεθεί και ο Παπασταθόπουλος που τραυματίστηκε στον σαββατιάτικο αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Νυρεμβέργη.
Οι παίκτες που έχει καλέσει ο Φερνάντος Σάντος είναι οι εξής: Γλύκος (ΠΑΟΚ), Τζόρβας (Απόλλωνας), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέβας (Ολυμπιακός), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ), Παπαδόπουλος Δ. (Ατρόμητος).
Ελεγχος ντόπινγκ στους παίκτες της εθνικής
Από anti-doping control πέρασε την Καθαρή Δευτέρα (3/3) η Εθνική μας ομάδα που συγκεντρώθηκε στον Αγιο Κοσμά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το φιλικό της Τετράρτης (5/3) με την Ιαπωνία στο Καραϊσκάκη.

Με το «καλημέρα», λοιπόν, όλοι οι διεθνείς έδωσαν δείγμα για τον απαραίητο έλεγχο, όπως αναφέρουν, άλλωστε, οι κανονισμοί της FIFA.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο της παγκόσμιας συνομοσπονδίας έχει συγκεκριμένη εντολή να παίρνει δείγματα απ' όλους τους παίκτες. Ετσι έγινε και σήμερα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more