Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ρεκόρ τηλεθέασης: Ποιά σειρά στο prime time ενθουσίασε τους τηλεθεατές


Τα νούμερα της AGB θυμίζουν τελικό Eurovision
κατω παρταλιΗ εκδίκηση του Mega ήρθε μέσα από την νέα ελληνική τηλεοπτική σειρά «Κάτω Παρτάλι», που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης προσφέροντας ικανοποίηση στην διοίκηση του μεγάλου καναλιού.

Το «Κάτω Παρτάλι» είχε κάνει μέσο όρο τηλεθέασης 48,7% στο σύνολο και 52% στις ηλικίες 15-44. Έκπληκτοι σήμερα οι συντελεστές της σειράς παρακολούθησαν το νέο ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης που έφτασε στο σύνολο το 50% και στο δυναμικό το 56,1%, νούμερα που αγγίζουν μεγάλοι ποδοσφαιρικοί αγώνες και ο τελικός της Eurovision.

Το σίριαλ του MEGA άγγιξε στις νεαρές ηλικίες ακόμα και το 67,6%. Ακόμα και στο γενικό σημείωσε σε τέταρτο 60,5%. Κατά τη διάρκεια προβολής του, τα αντίπαλα κανάλια εγκλωβίστηκαν σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.
Το Κάτω Παρτάλι ήρθε για να μείνει, αλλά και να αποδείξει περίτρανα αυτό που είχαμε διαπιστώσει όλοι μετά τις επιτυχίες των «Κλεμμένων ονείρων» και του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ότι το κοινό …διψάει για καλή ελληνική σειρά. Σπαρταριστοί διάλογοι, πετυχημένο καστ και μοναδικές, απίστευτες, ξεκαρδιστικές ατάκες συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας για το Κάτω Παρτάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more