Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Ο Τύπος στην ψηφιακή εποχή»

Ημερίδα με θέμα «Ο Τύπος στην Ψηφιακή Εποχή» διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης.



Θα συζητηθούν τα εξειδικευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Περιφερειακός Τύπος στην Ελλάδα και οι προοπτικές που διανοίγονται από τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, από τις 9.30 έως τις 16.15, στο συνεδριακό κέντρο της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης- Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα).

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι «Περιφερειακός Τύπος: Εμπειρία και προοπτικές στην ψηφιακή εποχή», «Νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του Τύπου» και «Διεθνής εμπειρία, σύγχρονες πρακτικές και νέες πηγές χρηματοδότησης».

Στην εκδήλωση θα γίνει, μεταξύ άλλων, παρουσίαση των νέων τεχνολογιών σχεδιασμού εκτύπωσης και θα συζητηθούν ζητήματα εκπαίδευσης, μάρκετινγκ και νέων πηγών χρηματοδότησης.

Θα μετέχουν εκπρόσωποι των Ενώσεων Περιφερειακού Τύπου, εταιρειών ψηφιακής τεχνολογίας, καθηγητές Πανεπιστημίων, καθώς και εκπρόσωπος περιφερειακού εντύπου της Νορβηγίας.

Είχε αποσπάσει το Ευρωπαϊκό Βραβείο της Χρονιάς στην κατηγορία των τοπικών εφημερίδων του θεσμού «European National Awards».

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Ιωάννης Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more