Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Άλλο επίπεδο πολιτικού ο Μ. Βορίδης-Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου



ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ :
Η παράταξη είναι μία και λέγεται δεξιά !
 

   Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ η κοπή της πίττας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας της Ν.Δ. με την παρουσία τοπικών κομματικών στελεχών αλλά και πρωτοκλασάτων κυβερνητικών προσώπων ! Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Μάκης Βορίδης, η παρουσία του οποίου σίγουρα προσέλκυσε αρκετούς Νεοδημαοκράτες ώστε να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
    Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας Νίκος Θωμαίδης καλωσόριζε όλους τους προσκεκλημένους, ενώ πριν την εκδήλωση της κοπής συνόδευσε τον Μάκης Βορίδη τόσο στο Αρχαιολογικό μουσείο Πέλλας αλλά και στο τοπικό κανάλι ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για την καθιερωμένη συνέντευξη.
    Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, και ο υποψήφιος Περιφερειάρχη Γιάννης Ιωαννίδης. Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν επίσης οι τρεις βουλευτές του νομού μας κ. Καρασμάνης, Σταμενίτης και Τζαμτζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος και Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Πέλλας κ. Γίδαρης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, πολιτευτές, υποψήφιοι Δήμαρχοι και …όχι πάρα πολλοί, απλοί Νεοδημοκράτες πολίτες. Η εκδήλωση πάντως στο σύνολο της θεωρείται πετυχημένη, γι΄ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο., αναλογιζόμενοι την περίοδο, την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας, ενώ δεν έλειψε ο προβληματισμός στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την πορεία της οικονομίας, της κυβέρνησης, αλλά κυρίως για τα τεκταινόμενα ενόψει των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών.
     Ο Μάκης Βορίδης μ΄ έναν λαϊκό, καθαρό και πατριωτικό λόγο, μιλώντας εκτός κειμένου, παρουσίασε την κατάσταση που βιώνει σήμερα η πατρίδα μας αλλά κυρίως οι πολίτες της, βεβαιώνοντας ότι βρισκόμαστε στο τέλος μιας δύσκολης περιόδου. Μίλησε για τα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα για το σκοπιανό τονίζοντας ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι με λαϊκά, πατριωτικά αισθήματα και η Ν.Δ. με επικεφαλή τον Αντώνη Σαμαρά η λύση περνάει από την Ελλάδα και μόνο κάτι που πρέπει να καταλάβουν πολύ καλά οι γείτονές μας. Μάλιστα εντυπωσιασμένος από τα αρχαιολογικά ευρήματα που παρουσιάζονται στο μουσείο της Πέλλας, ανέφερε ότι αυτά αποτελούν τα αδιάψευστα τεκμήρια για το ποια και τι είναι η Μακεδονία μας.    
     Ξεκαθάρισε ότι η παράταξη είναι μία και αυτή λέγετε δεξιά προκαλώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων. Γεγονός είναι πάντως και σε αυτό συμφώνησαν στην πλειοψηφία τους οι παρευρισκόμενοι, ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι αποτελεί αυτή την στιγμή ένα σοβαρό πολιτικό κεφάλαιο για την δεξιά παράταξη, και θεωρείται σίγουρο ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στον δεξιό χώρο τα επόμενα χρόνια !

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια κύριε Αμιτζόγλου, οι απόψεις σας με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more