Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Πολύ ενθαρρυντικά τα μηνύματα για τη Χαλκιδική από την τουρκική αγορά

Μια επιθετική πολιτική προβολής της Χαλκιδικής στην τουρκική τουριστική αγορά ξεδιπλώθηκε στην Κωνσταντινούπολη στην μεγάλη 19η τουριστική έκθεση την ΕΜΙΤΤ, στην οποία υπήρχαν 70 εθνικές συμμετοχές και είναι η 3η μεγαλύτερη της Ευρώπης μετά του Λονδίνου και του Βερολίνου.


Στο περίπτερο των "Ελληνικών προορισμών" που οργάνωσε η Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε. συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης σ' ένα περίπτερο όπου κυριαρχούσαν οι ομορφιές των δύο περιοχών.

Το περίπτερο της Χαλκιδικής επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τομπάς όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο, ο πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη  κ. Μαθιουδάκης συνοδευόμενος από την τουριστική ακόλουθο κα. Ραχμανίδου καθώς και ο εμπορικός ακόλουθος της πρεσβείας μας στην Άγκυρα κ. Κουναλάκης.

Τα στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και του γραφείου δημοσίων σχέσεων για την τουρκική αγορά "Silver Holidays" είχαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με επιχειρηματίες και  εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Τουρκίας.


Επιχειρήσεις και φορείς της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, με όπλο τις ομορφιές και τις υπηρεσίες τους, πρότειναν στους Τούρκους επιχειρηματίες του τουρισμού αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, τη μοναδικότητα μιας επίσκεψης. Των διακοπών σε ένα τόπο μόλις «ένα βήμα δίπλα τους»!

Η 19η ΕΜΙΤΤ, μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.  

Πληροφορίες για τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more