Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ο Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών υποδέχθηκε την χάλκινη πρωταθλητρια Ευρώπης Αμαλία Τσεκούρα

Συγκινητική ήταν η υποδοχή που ετοίμασε ο Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών στην αθλήτρια του και χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης Αμαλία Τσεκούρα καθώς και για την αθλήτρια του επίσης Μελαχροινή Πλαλή την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Μετά από πρόταση των προπονητών, των δύο αθλητριών του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννη Γαβριηλίδη και της Ολυμπιονίκης Έλλης Μυστακίδου, ναυλώθηκε λεωφορείο και γονείς και φίλοι και συναθλητές των πρωταθλητριών μας πραγματοποίησαν μια θερμή υποδοχή ανάλογη με αυτή που αξίζει στα δύο κορίτσια τόσο για την επιτυχία όσο και για την προσπάθεια τους με την Εθνική ομάδα «Εφήβων – Νεανίδων» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2013) στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Δάκρυα χαράς και συγκίνησης από γονείς, φίλους και συναθλητές για την χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης  Αμαλία Τσεκούρα και για την Μελαχροινή Πλαλή (με θέση στην 8αδα) που δίνουν νέα ώθηση και στα υπόλοιπα παιδιά να προσπαθήσουν για μεγαλύτερες διακρίσεις και περισσότερες επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more