Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ προτίθεται να ξεκινήσει πρόγραμμα επιμόρφωσης επαγγελματιών, εργαζομένων και ανέργων με θέμα «Διοίκηση της μικρής οικογενειακής εμπορικής επιχείρησης».


Το παραπάνω Πρόγραμμα είναι διάρκειας 75 ωρών και θα υλοποιηθεί με τη μεθοδολογία της «μικτής» εκπαίδευσης, με βάση την οποία:
-           οι 30 ώρες υλοποιούνται με διδασκαλία στην αίθουσα (6 συνεδρίες των 5 ωρών) με τη βοήθεια εξειδικευμένου εκπαιδευτή,
-           οι υπόλοιπες 45 ώρες υλοποιούνται μέσω ειδικής εφαρμογής e-learning η οποία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της πράξης ΕΡΜΕΙΟΝ 1 (MIS: 114681). Κατά τη διάρκεια της φάσης e-learning, οι εκπαιδευτές θα παρέχουν υπηρεσίες e-tutoring.

Τα μαθήματα θα γίνονται σε επιλεγμένο χώρο στα Ν. Μουδανιά, ώρες και ημέρες κατά τις οποίες δεν θα είναι ανοιχτή η αγορά (Δευτέρα – Τετάρτη απόγευμα) ώστε να τα παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματίες. Το πρόγραμμα μπορεί να φιλοξενήσει 25 άτομα, για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά στο 23730 24970, καθημερινά 10:00-14:00 είτε στο e-mail emporikos.sylogos.moydanion@gmail.com το αργότερο μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος και για τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να καταθέσετε.

Εκ του Συλλόγου

--

Πληροφορίες: 23730 24970

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more