Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ II ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ

Στην ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας νέων και υφιστάμενων κυρίως Μεταποιητικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, στην προβολή των Ελληνικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους στις διεθνείς αγορές και στην ανάπτυξη, συνεργασιών – συνεργιών βιομηχανίας και εμπορίου, υπηρεσιών και δεσμών Ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων, στοχεύει το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Ενοριακό Κέντρο της Νέας Καλλικράτειας.


Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από Επιμελητήριο της Χαλκιδικής, τον Εμπορικό Σύλλογο Νέας Καλλικράτειας και την ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ.

Ο πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γκιλής Γιώργος  που έλαβε πρώτος το λόγο, αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος για την τόνωση της εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας στο Νομό Χαλκιδικής, καθώς και στη επωφελή συνεργασία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε το στέλεχος της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ κος Κρικέλης Κώστας όπου παρουσίασε το πρόγραμμα αναλύοντας στους παρευρισκόμενους όλες τις πτυχές του.

Η συμμετοχή σημαντικού αριθμού επιχειρηματιών στην ημερίδα, καταδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι εν λόγω δράσεις και την ανάγκη των επιχειρήσεων να ανταποκρίνονται πληρέστερα στις σύγχρονες απαιτήσεις της οικονομικής πραγματικότητας.


Παρόντες στην παρουσίαση εκτός από τους επιχειρηματίες, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέας Καλλικράτειας κος Μπούρμπουλας Νικόλαος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more