Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα Υποψηφιότητα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

*Ο Γ. Κουργιαννίδης είχε κατέβει Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και το 2002

*Διατέλεσε Δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2006-2010


24.09.2013: Ο Γιάννης Κουριαννίδης (στην μέση) με τον Γραμματέα της Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης Σωτήρη Αντωνιάδη (αριστερά) και τον Περιφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Δημήτριο Βαλασίδη (δεξιά).

24.09.2013: Πλήθος Θεσσαλονικέων έδωσαν το παρών στην συνέντευξη τύπου.

24.09.2013: Ο Γιάννης Κουριαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στην συνέντευξη τύπου.

Το έμβλημα της Δημοτικής Κίνησης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


Με την παρουσία πλήθους κόσμου, στελεχών και φίλων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης «Εγνατία Παλάς»,
η συνέντευξη τύπου του πρώην δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης και νυν μέλους του πολιτικού γραφείου και περιφερειάρχη Μακεδονίας-Θράκης του Εθνικού Μετώπου Γιάννη Κουριαννίδη, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης υπό τον τίτλο «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική».
Ο κ. Κουριαννίδης καταφέρθηκε εναντίον τόσο της προηγούμενης διοίκησης του κ. Παπαγεωργόπουλου που παρέδωσε έναν δήμο κατεστραμμένο οικονομικά και βυθισμένο στη διαφθορά, όσο και κατά αυτής του κ. Μπουτάρη, που με την εθνομηδενιστική του πολιτική και τις θεσμικού τύπου παρεμβάσεις του τον καταστρέφει και ηθικά.
Στην συνέντευξή του ο κ. Κουριαννίδης πλαισιώθηκε από τον Γραμματέα της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του Εθνικού Μετώπου Σωτήριο Αντωνιάδη, και τον υπεύθυνο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Δημήτριο Βαλασίδη, οι οποίοι μετέφεραν μηνύματα της ηγεσίας των κομμάτων τους και ανακοίνωσαν την επίσημη στήριξή τους στην προσπάθεια του κ. Κουριαννίδη. Χαιρετισμό και μήνυμα στήριξης απέστειλε και ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κωνσταντίνος Κιλτίδης.
Ο κ. Κουριαννίδης ευχαρίστησε τις ηγεσίες και των δύο κομμάτων και τον κ. Κιλτίδη και διαβεβαίωσε όλους ότι βρίσκεται σε διαρκή διαβούλευση και με άλλους φορείς και πρόσωπα που εκφράζουν έναν πατριωτικό λόγο και ότι μέχρι τις εκλογές θα ανακοινωθούν και άλλες στηρίξεις στην κίνησή του.
Συγκεκριμένα, σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, ο Γιάννης Κουριαννίδης δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συμμαχητές στον κοινό αγώνα, που μετέτρεψαν μία απλή συνέντευξη τύπου, σε προεκλογική συγκέντρωση! Πάμε δυνατά για τη Θεσσαλονίκη των ονείρων μας. Για την Θεσσαλονίκη των Ελλήνων! Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους αρχηγούς και τα στελέχη του Εθνικού Μετώπου και του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, που αποφάσισαν να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθειά μας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς και τον πρώην υπουργό και βουλευτή Κωνσταντίνο Κιλτίδη για την δήλωση συμπαράστασής του που απέστειλε.
Στο μακρύ διάστημα μέχρι τις εκλογές θα ανακοινώνονται σταδιακά οι στηρίξεις και άλλων φορέων και προσωπικοτήτων, με απώτερο στόχο την δημιουργία μίας στιβαρής και πολυσυλλεκτικής πατριωτικής παράταξης που θα δώσει ένα διμέτωπο αγώνα. Αφενός ενάντια στον εθνομηδενισμό του Μπουτάρη και της παρέας του και αφετέρου ενάντια στις στρεβλώσεις του πατριωτικού λόγου που δίνουν το δικαίωμα στους πολέμιους των εθνικών ιδεών να πολεμούν με λύσσα τις αξίες και τα ιδανικά μας. Και όλα αυτά μέσα από μία πλήρη κατάθεση θέσεων και ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για μία Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική!»
Ο αρχηγός του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας έστειλε το έξης μήνυμα: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Εθνικό Μέτωπο, στο στελεχικό δυναμικό του οποίου ανήκει ο κ. Γιάννης Κουριαννίδης, που στο πρόσωπό του επικεντρώνεται η εμπιστοσύνη του συνόλου του πατριωτικού χώρου της Θεσσαλονίκης. Η ευρεία στήριξη την οποία απολαμβάνει στην προσπάθειά του, που υπερβαίνει την στενή κομματική του ιδιότητα, για την ανατροπή του νοσηρού κλίματος στον Δήμο της Θεσσαλονίκης, που ταλαιπωρείται χρόνια τώρα από τη διαφθορά και τον εθνομηδενισμό, αποτελεί ένα ελπιδοφοόρο σημάδι ότι οι δημότες της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμοι να εμπιστευτούν έναν άνθρωπο που σέβεται πρωτίστως τις ιδέες του αλλά και τους ίδιους ως ανθρώπους και πολίτες.
Η πολιτική ιστορία του Γιάννη Κουριαννίδη είναι ιστορία ασυμβίβαστων αγώνων για την πατρίδα και την ανάδειξη όλων εκείνων των συνεκτικών δεσμών του Ελληνισμού, τόσο πολύ απαραίτητων στις μέρες μας για την επιβίωσή του. Ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης ενδείκνυται ιδιαίτερα για την καλλιέργεια ενός ενωτικού κλίματος όλων των πατριωτικών δυνάμεων και στη Θεσσαλονίκη ο καταλληλότερος άνθρωπος γι’ αυτό είναι σίγουρα ο Γιάννης Κουριαννίδης. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του, στο οποίο θα σταθούμε αποφασιστικά συμπαραστάτες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more