Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Γιώργος Σαϊτιώτης: «Με απείλησαν στην Skoda Xanthi για την ανανέωση του συμβολαίου»

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος Σαϊτιώτης με τον διευθυντή της αθλητικής εφημερίδας "Sport Week" Πολυχρόνη Κασίδη


Δεκατρία χρόνια παρουσίας στα γήπεδα, 125 γκολ ενεργητικό, υπέρμετρες χαρές, όμως ένα ιατρικό πόρισμα αποτέλεσε την «μαχαιριά στο στομάχι» για τον Χαλκιδικιώτη killer των ελληνικών γηπέδων Γιώργο Σαϊτιώτη. Διαβάστε παρακάτω την πρώτη του συνέντευξη στην εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα της Χαλκιδικής ''Sport Week".


Γιώργο καλησπέρα, σ’ ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόσκλησης και για την φιλοξενία εδώ στο γήπεδο του Αγ. Παντελεήμονα. Έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ επιτυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα, την οποία θα ζήλευε κάθε ποδοσφαιριστής, και έχοντας περάσει απ’ τα σαλόνια της Super League και της Football League αντίστοιχα ποιες είναι οι εντυπώσεις σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Τα τελευταία 4 χρόνια μπορώ να πω με όλη την σημασία της λέξης ότι το ποδόσφαιρο έχει πάρει την κάτω βόλτα. Προσωπικά δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο όπως το αγαπούσα από μικρός. Βλέπω πολύ βρωμιά κυριολεκτικά στον αθλητισμό, παίζονται πολλά συμφέροντα από την στιγμή που μπήκε το στοίχημα και γενικότερα ο τζόγος με αποτέλεσμα να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Πλέον ο κόσμος πιστεύει πως ότι αποτέλεσμα έχει έρθει είναι στημένο ή ο πρόεδρος και η διοίκηση έχουν στήσει ένα παιχνίδι και όλα αυτά μαζί έχουν χαλάσει το ποδόσφαιρο.

Η τύχη όμως Γιώργο δεν σε χαμογέλασε έτσι ώστε να κρεμάσεις τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια με δόξα και λύτρωση καθώς μια ιατρική διάγνωση έβαλε ‘’φρένο’’  στην ποδοσφαιρική σου καριέρα. Μίλησέ μου για αυτό το θέμα.

Σίγουρα ήταν πάρα πολύ απότομο όταν ξυπνάς και πας στο γήπεδο και έρχονται οι γιατροί της ομάδας (στην ΑΕΛ) και σε λένε μάλλον σταματάς το ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι ωραίο. Στην αρχή πιστεύω κάθε ένας στη θέση μου θα το έβλεπε σαν αστείο και περίεργο γιατί ποτέ στην ζωή μου δεν είχα ενοχλήσεις με την καρδιά μου, όλες οι εξετάσεις που περνούσα ήταν θετικές και έτσι δεν περίμενα ποτέ αυτή την εξέλιξη. Σίγουρα με στεναχώρησε πάρα πολύ γιατί άρχιζα να παίρνω πιο πολλές εμπειρίες και άρχιζα να ωριμάζω ως ποδοσφαιριστής. Στα 30 μου σταμάτησα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στεναχωρήθηκα πολύ αλλά δεν το έβαλα κάτω. Οι γιατροί με είπαν να πάω στην Αγγλία να κάνω κάποιες εξετάσεις. Πιστεύω πως αν πήγαινα θα ήταν όλα θετικά και πάλι θα μπορούσα να παίξω αλλά επειδή το ποδόσφαιρο έχει πάρει την κάτω βόλτα δεν στεναχωρήθηκα που σταμάτησα πρόωρα το ποδόσφαιρο γιατί έβλεπα ότι όσο περνούν τα χρόνια το ποδόσφαιρο αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Από την στιγμή που ασχολούμαι  τώρα με μικρά παιδάκια έχει φύγει η μαυρίλα που είχα μέσα μου απ’ το ποδόσφαιρο και γενικά την βρωμιά που γνώρισα και από διαιτησίες αλλά και από πολλά άλλα και αυτά τα παιδιά για μένα είναι η χαρά του ποδοσφαίρου.

Από πότε είχε γίνει η διάγνωση ότι αντιμετώπιζες καρδιακά προβλήματα;

Εγώ επειδή είχα χάσει τον πατέρα μου το 98’ είχα πάει τότε στην Skoda Ξάνθη. Έκανα κάποιες εξετάσεις αλλά  με είπε η Ξάνθη ότι θα πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις που θα ορίσει αυτή. Πήγα στο Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη και έκανα την στεφανιογραφία και γενικά όλες τις καρδιολογικές εξετάσεις. Οι γιατροί με είχαν πει να μην τις κάνω καν γιατί ήμουν 17 χρονών και σε τέτοια ηλικία αποκλείεται να έχεις πρόβλημα με την καρδιά. Τελικά έκανα τις εξετάσεις που είχε ορίσει η Ξάνθη και πάλι ήταν καθαρές. Τα 10 χρόνια που αγωνίζομαι δεν είχα ποτέ κάποια ενόχληση και στα καλά καθούμενα πήγα στην Λάρισα και στις εξετάσεις που κάνουμε κάθε χρόνο με βρήκαν κάτι αρνητικό. Αυτό το αρνητικό το έβρισκαν κάθε χρόνο και το είχα εκ γενετής. Απλώς οι γιατροί φοβήθηκαν ότι λόγω της μεγαλοκαρδίας που έχω, και γενικά το 90% των ποδοσφαιριστών έχουν μεγάλη καρδιά λόγω της δουλειάς και της σκληρής προπόνησης, αν η καρδιά μεγαλώνει σταθερά ή ταυτόχρονα  και αυτό που φοβόντουσαν ήταν πως αν  καρδιά μεγάλωνε συνέχεια τότε θα έσκαζε και έτσι με είπαν να σταματήσω. Δεν με άρεσε έτσι το τελείωμα που είχα και επειδή η χρονιά μου στην Λάρισα  δεν ήταν καλή έφυγα λυπημένος από το ποδόσφαιρο. Αν έφευγα όπως σταμάτησα από τα Γιάννενα θα ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένος και ας σταματούσα στα 28 μου.

Ισχύει ότι η Skoda Ξάνθη σε απείλησε για την ανανέωση του συμβολαίου αν δεν πραγματοποιούσες τις ιατρικές εξετάσεις που όρισε αυτή;

Ναι. Η Ξάνθη απ’ την πλευρά της ήθελε να κατοχυρώσει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι υγιής γιατί είχαμε ένα συμβάν πριν 4 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή της Λάρισας τον Ντε Νίγκρις και ακόμη η Λάρισα τρέχει και δεν μπορεί να βρει άκρη. Έτσι ο πρόεδρος της  Ξάνθης ο κ. Πανόπουλος ήθελε να έχει την σιγουριά ότι ο ποδοσφαιριστής που έχει στο σωματείο είναι υγιής. Δεν με στεναχώρησα γιατί και εγώ αν ήμουν πρόεδρος σαν τον κ. Πανόπουλο και εγώ αυτό θα ζητούσα όταν βλέπω κάτι αρνητικό στις εξετάσεις γιατί η καρδιά είναι το πιο σημαντικό όργανο του ανθρώπου και βλέπουμε και στο εξωτερικό κατά την διάρκεια του αγώνα μας ‘’φεύγουν’’ ποδοσφαιριστές.

Φαντάζομαι το σοκ για σένα θα ήταν αρκετά μεγάλο όταν σε ανακοίνωσαν οι γιατροί ότι δεν θα ξαναπαίξεις ποδόσφαιρο.

Σίγουρα γιατί όταν από τα 17 μου που έκανα όλες τις εξετάσεις και ήμουν υγιής και ανέφεραν πάντα για κάτι αρνητικό που έβρισκαν στις εξετάσεις αλλά αυτό το είχα εκ γενετής. Όταν είπα στην μητέρα μου ότι σταματάω το ποδόσφαιρο με λέει «άντε ρε κόψε τις χαζομάρες». Από την Αθήνα με ανακοίνωσαν ότι «ο κ. Σαϊτιώτης δεν μπορεί να παίξει επαγγελματικά αν δεν πάρει ιατρική γνωμάτευση από Αγγλία.» Γι’ αυτό πλέον δεν μπορώ να αγωνιστώ στην Α’,Β’ και Γ’ Εθνική.



Όσον αφορά τον χειρισμό του θέματος από την πλευρά της ΑΕΛ είσαι ευχαριστημένος;


Προσωπικά στο μόνο που είμαι ευχαριστημένος είναι ότι οι άνθρωποι με έστειλαν κατευθείαν στους γιατρούς. Με στήριξαν οι γιατροί της ομάδας και ο καθένας με τις γνωριμίες που είχε με έστελνε στους καλύτερους γιατρούς. Ποτέ δεν είχα παράπονο για το θέμα αυτό από την ΑΕΛ.



Από την συνολική σου παρουσία στην ΑΕΛ είσαι ικανοποιημένος;


Όχι γιατί είχα μεγάλες φιλοδοξίες. Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα και έχεις βάλει 80 γκολ σε 4 χρόνια σίγουρα όταν πας σε μια άλλη ομάδα έχεις τους ίδιους στόχους κι όταν στο πρώτο εξάμηνο βάζεις 4 και 5 γκολ σίγουρα είναι μεγάλη απογοήτευση. Όπως και οι φίλοι της Λάρισας όταν ανακοίνωσαν την μεταγραφή μου ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο και με χειροκρότησε γιατί νόμιζαν ότι πήραν έναν επιθετικό όπως ήταν στα Γιάννενα που έβαζε τα 20 γκολ και έλυνε το πρόβλημα της ομάδος και τελικά δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο θα περίμεναν οι φίλαθλοι και η διοίκηση και αυτό μ’ αφήνει μια πικρία.




Σε ποιο ποδοσφαιρικό σωματείο πέρασες τα καλύτερα ποδοσφαιρικά σου χρόνια;


 Αυτό δεν το συζητάω καθόλου. Όποιον και αν ρωτήσεις που γνωρίζει τον Γιώργο Σαϊτιώτη δεν υπάρχει περίπτωση να μην πούνε τον ΠΑΣ Γιάννενα. Είναι τα καλύτερά μου χρόνια, θα μείνουν αξέχαστα. Πραγματικά συζητάω γι’ αυτήν την ομάδα και ανατριχιάζω όταν θυμάμαι πως όταν πήγαινα στους Ζωσιμάδες (στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννενα)  ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά μου και ειλικρινά με αγάπησαν σαν να ήμουν παιδί τους. Αυτό γινόταν σε κάθε παιχνίδι και ακόμη και τώρα που σταμάτησα είχαν βγάλει και πανό με σύνθημα «Περαστικά στον Γιώργο Σαϊτιώτη». Μιλάω με πολύ κόσμο από τα Γιάννενα και με ζητούν να ξαναγυρίσω στην ομάδα έστω και ως παράγοντας. Αυτά τα 4 χρόνια που ήμουν στα Γιάννενα έγραψα ιστορία για την ομάδα καθώς αποτέλεσα τον 4 μεγαλύτερο σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννενα και πιστεύω πως αν έμενα αλλά 2 χρόνια θα μπορούσα να φτάσω και πρώτος. Η συγκυρία όμως δεν τα έφερε καλά, άλλαξε η διοίκηση, άλλα τα σκεπτικά τους και έτσι αποχώρησα από τον ΠΑΣ. Οι στεναχώριες μου στο ποδόσφαιρο είναι δύο. Μία ότι σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο και η δεύτερη ότι αποχαιρέτησα τον ΠΑΣ Γιάννενα.



Η επόμενη μέρα Γιώργο σε βρίσκει να επιστρέφεις στα πάτρια εδάφη, εδώ στην Χαλκιδική, και να σχεδιάζεις το μέλλον σου στο πόστο του προέδρου, καθώς ανέλαβες να ‘’ξαναχτίσεις’’ την  ομάδα ενός πολύ μικρού χωριού, του Αγ. Παντελεήμονα. Τι ήταν αυτό που σε ώθησε, μετά το ισχυρό σοκ για σένα με το ιατρικό πρόβλημα που σε εμφανίστηκε, να ασχοληθείς ως παράγοντας και όχι ως ποδοσφαιριστής σ’ ένα ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο;



Λόγω του προβλήματός μου οι γιατροί με είπαν να παίζω ποδόσφαιρο αλλά όχι για το 100%.Έτσι σκέφτηκα να ανοίξω μια ακαδημία γιατί είναι η χαρά του ποδοσφαίρου. Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόταν κάποιος ήταν να πάει στο χωριό του.Έκανα κάποιες διαπραγματεύσεις στο χωριό μου στα Σήμαντρα, συζητήσαμε αλλά δεν τα βρήκαμε γιατί  τα σκεπτικά του καθενός είναι διαφορετικά. Με πείραξε λίγο γιατί όταν θέλει κάτι κάποιος στο χωριό του του το δίνεις και έτσι δεν τα βρήκα όπως τα περίμενα. Βρήκα ένα χωριό όπως είναι ο Αγ. Παντελεήμονας. Τα τελευταία 2 χρόνια  όταν γύρισα ήταν παρατημένος και διαλυμένος. Το γήπεδο γενικά ήταν παρατημένο και έτσι σκέφτηκα να μιλήσω με τον πρόεδρο του χωριού τον κ. Καρατζά, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ, και με είπε πως είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλω στο γήπεδό του χωριού. Έτσι ανέλαβα το γήπεδο και τα παιδάκια. Έφτιαξα μια ομάδα στην Ερασιτεχνική με νέα παιδιά, δεν ήθελα να πάρω μεγάλους ποδοσφαιριστές και χωρίς να πληρώνουμε τα παιδιά αυτά γιατί τα οικονομικά του συλλόγου δεν ήταν καθόλου καλά. Κάποια παιδιά που ήθελαν να παίξουν και δεν μπορούσαν σε  κάποιες ομάδες εγώ τα μάζεψα αυτά τα παιδάκια και τα έφερα στον Αγ. Παντελεήμονα και η χρονιά μας πήγε πολύ καλά όχι γιατί ανεβήκαμε κατηγορία αλλά επειδή γίναμε όλοι μαζί μια πολύ καλή οικογένεια.



Τα 2012 αποτέλεσες την μεταγραφή της χρονιάς για την Χαλκιδική καθώς αγωνίστηκες για έναν χρόνο στον Θερμαϊκό Πορταριάς στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Η ομάδα τερμάτισε 3η στον βαθμολογικό πίνακα και εσύ αποτέλεσες τον 1ο σκόρερ της ομάδας με 24 γκολ και 3ο σκόρερ στο πρωτάθλημα. Είσαι ικανοποιημένος από την μικρή σου θητεία στην Πορταριά;



Όχι. Σίγουρα είναι πάρα πολύ αρνητικό όταν έρχεσαι  από ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα και όταν κάθε χρόνο βάζεις 20 και 30 γκολ στην Β΄Εθνική για μένα είναι μεγάλη αποτυχία να έρχεσαι στα τοπικά πρωταθλήματα και να μην μπορείς να βάλεις διπλάσια και τριπλάσια γκολ. Η χρονιά αυτή ήταν για μένα από τις πιο κακές και σίγουρα θέλω να την ξεχάσω γρήγορα. Οι στόχοι της ομάδας ήταν διαφορετικοί και δεν μπορέσαμε να τους πετύχουμε. Σ’ ένα πρωτάθλημα όταν δεν πας καλά δεν φταίει μόνο ένας ποδοσφαιριστής αλλά έχουμε ευθύνη όλοι. Την μεγαλύτερη ευθύνη μπορώ να την έχω εγώ λόγω ότι ήρθα ως μεγάλο όνομα και περίμεναν περισσότερα από μένα. Όμως το ποδόσφαιρο αυτά έχει και δεν μπορείς να ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα και η χρονιά αυτή ήταν λίγο απογοητευτική και στα γκολ αλλά και στον τερματισμό της 3ης θέσης. Όταν έχεις ποδοσφαιριστές όπως ο Μανώλης ο Κουτσουρές και άλλους 4-5 επαγγελματίες ο καθ’ ένας που θα έβλεπε αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα έλεγε πως η ομάδα έπρεπε να κάνει περίπατο. Για μένα πιστεύω δεν έδεσε η χημεία. Δεν μπορεί να ξεχάσαμε την μπάλα ύστερα από 10 μήνες. Δεν δέσαμε σαν ομάδα αλλά και σαν οικογένεια. Ο καθένας έκανε τα δικά του και έτσι όταν σε μια ομάδα έχεις πολλά ονόματα μην νομίζεις ότι θα κάνεις και ομάδα.



Γιώργο το ότι δεν ανανεώνεις το συμβόλαιό σου με την Πορταριά έχει ως αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να ‘’φουντώνουν’’ τα σενάρια και να σε φέρνουν σε συμφωνία με την ομάδα του χωριού σου, τον Α.Ο. Σημάντρων, ο οποίος θα αγωνίζεται και φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Εσύ από την πλευρά σου επαληθεύεις αυτά τα σενάρια ή απλώς πρόκειται για φημολογίες;



Όπου βλέπεις καπνό υπάρχει και φωτιά. Άρα είναι αλήθεια. Έχω αποφασίσει μέσω του χωριού γιατί μπήκαν κάποια άτομα στην διοίκηση και με είπαν πως για να μπούμε εμείς στη διοίκηση θέλουμε να γυρίσεις πίσω και όλα τα παιδιά του χωριού που παίζουν σε αλλά χωριά ποδόσφαιρο έτσι ώστε να βοηθήσουμε το χωριό μας και να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πλέον είμαστε από τα πιο μεγάλα σωματεία της Χαλκιδικής και επειδή η προϊστορία μας είναι μεγάλη δεν νοείται ένα μεγάλο χωριό όπως είναι τα Σήμαντρα να αγωνίζονται τόσα χρόνια στην Β΄Ερασιτεχνική. Έχω αναλάβει την μεγάλη ομάδα και η διοίκηση με είπε ότι από την στιγμή που παίρνουμε εσένα δεν χρειάζεται να πάρουμε προπονητή και με αυτό το σκεπτικό του χρόνου θα αγωνίζομαι στο χωριό μου στον Α.Ο. Σημάντρων και το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε οικογένεια.



Άρα στόχος του Α.Ο. Σημάντρων είναι η άνοδος στην Α’ Ερασιτεχνική;


Όταν τα Σήμαντρα 5 χρόνια τερματίζουν στην 4η θέση και απ’ όσο παρακολουθώ και ακούω το πρόβλημα της ομάδας ήταν είτε το σκοράρισμα είτε ο τερματοφύλακας είτε κάποια άλλα πράγματα και όταν έρχομαι ως επαγγελματίας στη Β’ Ερασιτεχνική και στο χωριό μου δεν μπορούμε να λέμε ότι πάμε να σωθούμε. Ο στόχος μπαίνει αυτομάτως με τις μεταγραφές που θα κάνουμε. Όταν γυρνάω εγώ, γυρνάει ο Νίκος ο Χατζηστεργίου που το παιδί έπαιξε Γ’ και Δ’ Εθνική και έχει πρωταθλητισμούς στα πόδια του δεν μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα πάει για σωτηρία. Το λογικό για εμάς είναι να πούμε πως πάμε για άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική.



Τα τελευταία 2 χρόνια Γιώργο έχεις ξεκινήσει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια εδώ στον Αγ. Παντελεήμονα Χαλκιδικής καθώς έχεις ιδρύσει την ακαδημία ποδοσφαίρου «Μαθαίνω & Παίζω Academy» μαζί με τον κ. Μυλωνά. Ποιο ήταν το κίνητρο να ξεκινήσεις αυτήν την ακαδημία;



Με τον κ. Μυλωνά είχαμε ξανακάνει μια συζήτηση όταν ήμουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Τον είχα πει ότι με ενδιέφερε αλλά όταν παίζεις ποδόσφαιρο σε μια άλλη πόλη και η απόσταση είναι μεγάλη δεν μπορώ να το κάνω αλλά όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο να το συζητήσουμε πιο σοβαρά. Καλώς ή κακώς ήρθε η άτυχη στιγμή που με είπαν να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο και έκατσα ένα μήνα να το ‘’χωνέψω’’ όπως λέμε γιατί δεν έχεις θετική ψυχολογία όταν σταματάς έτσι το ποδόσφαιρο. Όταν αποφάσισα ότι οριστικά σταματάω έπιασα τον κ. Μυλωνά, τον συνέταιρό μου, κάναμε κάποιες συζητήσεις, είδαμε ότι έχουμε κοινά ‘’πιστεύω’’ και ίδια φιλοσοφία και έτσι σκεφτήκαμε να ανοίξουμε μια ακαδημία. Σκεφτήκαμε να πάμε στο χωριό μου στα Σήμαντρα όμως δεν μας ‘’έκατσε’’ και έτσι αναλάβαμε ένα μικρό χωρίο τον Αγ. Παντελεήμονα Μας παραχώρησαν το γήπεδο οι άνθρωποι του χωριού και έτσι είπαμε ότι αυτό είναι το γήπεδό μας και πάνω σ’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε για να φτιάξουμε ένα σύνολο με μικρά παιδάκια και τα έχουμε καταφέρει. Φτιάξαμε το γήπεδο, ρίξαμε λιπάσματα, φτιάξαμε ένα κυλικείο το οποίο παλιά ήταν μια αποθήκη, φτιάξαμε και βάψαμε τα αποδυτήρια γιατί 2 χρόνια ήταν παρατημένα και πιστεύω για την 1η χρονιά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε στα 35 παιδάκια και πιστεύω προσωπικά ότι με την δουλειά που κάνουμε οι γονείς αυτών  των 35 παιδιών είναι ευχαριστημένοι και ο αριθμός αυτών των παιδιών θα αυξηθεί του χρόνου.



Σκοπεύεις να επεκτείνεις την ακαδημία και σε άλλα χωριά της Χαλκιδικής;



Ναι. Είπαμε με τον κ. Μυλωνά αφού πιάσαμε αυτή την περιοχή και αποκομίσαμε κάποιες εμπειρίες αποφασίσαμε να πιάσουμε και άλλη μια περιοχή λίγο πιο μακριά από τον Αγ. Παντελεήμονα και να κάνουμε ένα 2ο τμήμα. Μίλησα με 2-3 χωριά της Χαλκιδικής αλλά με το σωματείο  που ήρθαμε σε συμφωνία είναι ο Ερμής Ν. Ποτίδαιας. Με ενημέρωσαν πως έψαχναν ένα άτομο να κατεβάσει τα παιδάκια. Τους είπα ότι για να έρθω στην Ποτίδαια θα ήθελα να με παραχωρήσετε εν λευκό το γήπεδο για να μπορώ να δουλέψω. Τα παιδάκια που θα κάνουν δελτία θα παραμένουν στον Ερμή και δεν θα έχω εγώ το δελτίο κανενός παιδιού. Η χαρά για μένα είναι οι ποδοσφαιριστές που βγάζω εγώ να προοδεύουν και θα χαίρομαι πιο πολύ όταν τα βλέπω να παίζουν μπάλα ως ενήλικοι  και να ξέρω ότι αυτό το μικρό παιδάκι που τώρα έγινε ενήλικος το είχα σ’ ένα γήπεδο και το έκανα προπόνηση.




Γιώργο σ’ ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη και για την φιλοξενία εδώ στο γήπεδο του Αγ. Παντελεήμονα. Σ’ εύχομαι απ’ την πλευρά μου καλή επιτυχία στην νέα σου ακαδημία και ελπίζω να μεταφέρεις όλα αυτά που σε δίδαξαν οι παλιοί δάσκαλοι του ποδοσφαίρου στα επερχόμενα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Χαλκιδικής.



Να σε ευχαριστήσω και εγώ πάρα πολύ που ήρθες.Πιστεύω να έμεινες ευχαριστημένος απ’ όλα αυτά που είδες εδώ στην ακαδημία. Να σ’ ευχηθώ καλή τετραετία στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και καλή συνέχεια και στην αθλητική σου εφημερίδα εδώ στην Χαλκιδική.Και κάτι τελευταίο να ευχαριστήσω όλους τους γονείς προσωπικά που έχω αυτή την στιγμή στην ακαδημία που με εμπιστεύτηκαν  και με έδωσαν ότι πολυτιμότερο είχαν, τα παιδιά τους να τα μάθω ποδόσφαιρο αλλά και τρόπους γιατί αυτό το παιδάκι θα βγει στην κοινωνία και μέσα από το ποδόσφαιρο και γενικά μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνεις να συμπεριφέρεσαι και να λειτουργείς με κάποιους κανόνες.





*Ο Γιώργος Σαϊτιώτης παραχωρεί συνέντευξη για πρώτη φορά σε Μ.Μ.Ε. της Χαλκιδικής.

3 σχόλια:

  1. Σαιτογκολ παιχταρα μια ζωη στις καρδιες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα μωρε Σαίτααααααααααααα.....5 χρονάκια ακόμα στον ΠΑΣ και θα έκανες πράγματα και θαύματα....Αλλά να θυμάσαι ότι οι Γιαννιώτες δέν ξεχνάνε...μια ζωή θα είσαι ο Σαίτας για μάς...Καλή επιτυχία σε ότι κι άν κάνεις στην ζωή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more