Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ξεκίνησε η δίκη για τις Σκουριές

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ξεκίνησε η δίκη για τις Σκουριές



Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχιστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου η δίκη των τριών γυναικών που συνελήφθησαν κατά τα τελευταία σοβαρά επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής.


Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε χθες, αλλά διακόπηκε μετά την αποδοχή αιτήματος των συνηγόρων των κατηγορουμένων, οι οποίοι ζήτησαν να προσέλθει για να καταθέσει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Βάιος Χονδρός.

Οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 25, 39 και 40 ετών αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τις κατηγορίες της αντίστασης, απείθειας, εξύβρισης, πρόκλησης σωματικής βλάβης και απόπειρας απελευθέρωσης κρατουμένου.

Συνελήφθησαν στις 12 Μαΐου κατά τη διάρκεια συγκρούσεων διαδηλωτών με δυνάμεις της αστυνομίας, όταν οι πρώτοι επιχείρησαν να εμποδίσουν τη διέλευση αστυνομικών οχημάτων. Δύο από τις συλληφθείσες φέρεται ότι... δάγκωσαν στο χέρι αστυνομικούς και η τρίτη ότι επιχείρησε να απελευθερώσει έναν προσαχθέντα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τον «πιστολέρο», ο οποίος την ίδια μέρα έβαλε κατά αστυνομικών στο ρέμα Καραντζά, τραυματίζοντας μάλιστα σοβαρά έναν εξ αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more