Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Οι διαμαρτυρίες των πολιτών για τις ασφαλτοστρώσεις


Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Πολιτεία 

  Η εργολαβία των ασφαλτοστρώσεων σχεδόν ολοκληρώθηκε στην Κρύα Βρύση, όσο δηλαδή έφτασαν τα λεφτά (100.000 ευρώ) της δημοπρασίας του έργου, και τα παράπονα των πολιτών δεν έλειψαν αφού ο καθένας ήθελε και στον δικό του δρόμο να πέσει λίγη άσφαλτος! Άλλωστε ποιον δρόμο να έριχνε και ποιον να άφηνε ο Δήμος, αφού όλοι σχεδόν οι δρόμοι της Κρύας Βρύσης είναι σε χάλια κατάσταση.

    Απ΄ ότι μάθαμε πάντως τις περισσότερες διαμαρτυρίες τις άκουσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Δεληγιαννίδης ο οποίος και ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος αλλά και ως τοπικός δημοτικός σύμβουλος εύλογα δέχθηκε τα παράπονα του κόσμου άλλα δίκαια και άλλα άδικα.


     Αίσθησή μας είναι πάντως ότι και ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος μάλλον δεν έμεινε ευχαριστημένος όσον αναφορά την καλύτερη δυνατή διαχείριση των ασφαλτοστρώσεων που έπρεπε να γίνουν, αφού απ΄ όσο γνωρίζουμε η μελέτη προέβλεπε αποκαταστάσεις κομματιών σε διάφορα σημεία δρόμων της πόλης, που σημειωτέων έχουν άλλο κοστολόγιο και άλλο κοστολόγιο, πολύ ποιο ακριβό έχουν οι ασφαλτοστρώσεις ολόκληρων δρόμων, όπως έγινε σε αρκετές περιπτώσεις στην Κρύα Βρύση. Τι έγινε τελικά και άλλαξε ο αρχικός σχεδιασμός δεν γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι από μία προσπάθεια του Δήμου να βελτιώσει την κατάσταση των δρόμων στην Κρύα Βρύση, μάλλον περισσότερους διαμαρτυρόμενους δημιούργησε παρά ευχαριστημένους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more