Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Συμφωνία του συλλόγου δωματίων ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ Καλλιθέας Χαλκιδικής με την δημοτική επιχείρηση Κασσάνδρας



Μετα απο συμφωνια μεταξυ του Συλλογου ενοικιαζομενων Δωματιων - Διαμερισματων ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ με την Δημοτικη Επιχειρηση του Δημου Κασσανδρας αποφασιστηκαν τα εξης:
1) H Δημοτικη επιχειρηση θα συνεργαστει με τον Συλλογο στο τοπικο δρομολογιο Tour Kallitheas και θα ειναι παρων σε αυτην την προσπαθεια του Συλλογου για την αναβαθμιση του επιπεδου εξυπηρετησης των πελατων των μελων του Συλλογου και θα μετατραπει το Tour Kallitheas σε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ TΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ!!!!
2) Στα προτυπα του Tour Kallitheas παντα σε συνεργασια ο Συλλογος με την Δημοτικη επιχειρηση θα δημιουργησει και το Tour ATHITOS απο 1-7-2013 εως 31-7-2013 οπου και παλι θα ειναι μια ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ωστε να εξυπηρετηθουν και τα μελη του Συλλογου και οχι μονο .


Με τα δυο αυτα Tour σε Καλλιθεα και Αθυτο ο Συλλογος Εν...οικιαζομενων Δωματιων - Διαμερισματων ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ και η Δημοτικη επιχειρηση του Δημου Κασσανδρας αποδεικνυουν οτι επιζητουν την συνεργασια για την αναβαθμιση των παροχων εξυπηρετησης στους τουριστες αλλα και για ολους οσους θελουν να χρησιμοποιησουν το Mini bus.
Με αυτες τις αλλαγες αναβαθμιζονται δυο τουριστικα χωρια και ευελπιστουμε στην καλυτερη εξυπηρετηση ολων....
Ο Συλλογος ευχαριστει ολους τους εμπλεκομενους (δημοτικη Επιχειρηση, τοπικους προεδρους Καλλιθεας και Αθυτου και το Jordans Travel)για την κατανοηση και την διαθεση για συνεργασια που εδειξαν ολοι για την σημασια του προγραμματος.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ!!!!!
Οσοι επιχειρηματιες επιθυμουν να προμηθευτουν αυτα τα κουπονια θα επικοινωνησουν με τον Προεδρο του Συλλογου Θωμασουλη Γεωργιο στο 6978099854
Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more