Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Σύλλογος Φροντιστών Νομών Κιλκίς - Πέλλας

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ ανακοινώνει ότι κατά τη γενική συνέλευση των μελών του συζητήθηκε το  θέμα των διδάκτρων της σχολικής περιόδου    2013 – 2014 .

Τα μέλη του συλλόγου με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει  η ελληνική οικογένεια και  όλος ο ελληνικός λαός αποφάσισαν να μη γίνουν αυξήσεις στα δίδακτρα των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης για άλλη μια χρονιά .
Επισημαίνουμε προς τους μαθητές και τους γονείς τους κατά την περίοδο των εγγραφών:
  1. Να προτιμούν τα φροντιστήρια - μέλη του Συλλόγου  Φροντιστών τα οποία διευθύνουν καταξιωμένοι φροντιστές και διδάσκουν έμπειροι καθηγητές. (www.oefe.gr)

  1. Να μην επιλέγουν Φροντιστήρια που δε διαθέτουν άδεια λειτουργίας από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ή την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ,   να μην καταφεύγουν σε παράνομα ιδιαίτερα μαθήματα .

  1. Να ενημερώνονται από τον ενδεικτικό κατάλογο διδάκτρων του Συλλόγου Φροντιστών , του οποίου τα δίδακτρα είναι ήδη μειωμένα και δεν υπάρχουν προσαυξήσεις .

  1. Να αποφεύγουν τις μεγάλες εκπτώσεις , τα χαμηλά δίδακτρα και τα δωρεάν μαθήματα σε αριστούχους και μη , διότι υποκρύπτουν πλημμελή παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών . Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι αυτή που προέχει .
Τέλος , ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά !


                                                                                                                                          ΤΟ  Δ.Σ.

   ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more