Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Την κάθοδό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ανακοινώνει την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουλίου ο Στάθης Καστερίδης

Του Λύσανδρου Αμιτζόγλου δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Πολιτεία
   
 Την επίσημη ανακοίνωση να κατέβει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θ΄ ανακοινώσει την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουλίου ο Στάθης Καστερίδης σε ανοιχτή συγκέντρωση αλλά και συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στο ξενοδοχείο ΄΄ΠΕΛΛΑ΄΄ στα Γιαννιτσά.


   Στην ανοιχτή αυτή συνάντηση θα γνωστοποιήσει της ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του κηρύσσοντας ουσιαστικά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ενόψει των δημοτικών εκλογών της 25ης Μαΐου 2014.

   Ήδη ο Διευθυντής του Δήμου Πέλλας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις του σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται όλο το καλοκαίρι σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, ενώ δημοσιογραφικές μας πληροφορίες μιλάνε για καθημερινές επαφές που έχει με ανθρώπους και τοπικούς παράγοντες σε όλο τον δήμο για τον σχηματισμό του συνδυασμού του.

    Περισσότερα βέβαια στοιχεία και πληροφορίες θα μάθουμε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ και συνεπώς θα σας τις παρουσιάσουμε στο επόμενο φύλλο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more