Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου για το www.meapopsi.gr


   Οι άνανδροι ξαναχτύπησαν το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου!
    Το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου χτύπησαν άγνωστοι άνανδροι και περιθωριακά στοιχεία της κοινωνίας, θα τους χαρακτηρίζαμε εμείς, αφαιρώντας τα κουφώματα αλουμινίου από τον χώρο του πρόναου καθώς και από αρκετά μικρά παραθυράκια του κυρίως ναού. Στο πίσω μέρος του εξωκλησιού μπορεί να διαπιστώσει κανείς τις προθέσεις των αγνώστων, που δεν ήταν άλλες από την αρπαγή του μετάλλου των κουφωμάτων αφού βρίσκονται σμπαραλιασμένα τα τζάμια από τα παράθυρα.
    Είναι γνωστή η προσπάθεια του Δήμου το 2011 να ηλεκτροδοτήσει και να διαμορφώσει το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, ένα αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής και το χαίρεται πλέον όλη η τοπική κοινωνία .
Ειλικρινά σκεφτόμαστε καμιά φορά μέχρι πού μπορεί να φτάσει το μυαλό ορισμένων ΄΄ανθρωποειδών΄΄ όντων τα οποία προφανώς δεν επιθυμούν τίποτα το θετικό και ωραίο που γίνεται στον τόπο μας και αναβαθμίζει τον ψυχικό και συναισθηματικό κόσμο της τοπικής κοινωνίας.
Ο Άγιος Νικόλαος ας τους φωτίζει όλους όσους επισκέπτονται το εξωκλήσι αποτρέποντάς κάθε αρνητική και καταστροφική εμμονή του καθενός !
                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more