Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Με επιτυχία η μεγάλη εκδήλωση για τον Έδεσσαϊκό




Μια πολύ ωραία εκδήλωση έγινε σήμερα στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Έδεσσας από τον Α.Σ. Εδεσσαικός για την συμπλήρωση είκοσι ετών από την 1η σαιζόν του Εδεσσαικού στην 
Α΄ Εθνική Κατηγορία
Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου που τίμησε με την παρουσία του ,αυτούς που φόρεσαν και δόξασαν την φανέλα του Εδεσσαικού στην μεγάλη κατηγορία.
Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του συλλόγου κ.Ξενάκη,και συνεχίστηκε με χαιρετισμό του Δημάρχου Έδεσσας και αθεράπευτα Εδεσσαικού κ.Γιάννου ,ο οποίος τόνισε οτι είναι Εδεσσαικός και παραμένει Εδεσσαικός και οτι ο Δήμος Έδεσσας θα είναι αρωγός σε μια σωστή προσπάθεια του Εδεσσαικού για την άνοδο.

Ακολούθως χαιρέτησε ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Τζέπτιμπης ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βοηθάνε την ομάδα και ζήτησε ενότητα για την επίτευξη των στόχων.
Στο βήμα ανέβηκε ο πρωτεργάτης εκείνης της αξέχαστης επιτυχίας ,ο προπονητής της ανόδου κ.Κατσαβάκης ,ο οποίος θυμήθηκε εμφανώς συγκινημένος εκείνες τις στιγμές .
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις , απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Κατσαβάκη και μετάλια στους παρόντες ποδοσφαιριστές εκείνης της ομάδας,κ.κ. Σαπουντζή,Πασσαλή,Νεοφώτιστο,Χαραλάμπους,Πέτκο,Καραισαρίδη,Σταφυλίδη,Στόγιος,Τσόπτσης και Μπέτας όπως τιμήθηκε και ο Κ.Τσαντηρίδης για την προσφορά του στον σύλλογο κατά το παρελθόν,αλλά και στο παρόν ως η ψυχή των βετεράνων.
Το παρόν έδωσαν εκτός άλλων ,σύσσωμο το Δ.Σ. ,άλλοι βετεράνοι όπως οι κ.κ.Δούπκαρης,Τσολάκοβιτς,Νασιόπουλος,Γκίλης,Γκίνης,Μεσημερλής και πολλοί φίλοι της ομάδας που γέμισαν την αίθουσα του Πολιτιστικού.
Στη συνέχεια είχαμε την παρουσιαση του εισιτηρίου διαρκείας και ακολούθησε ο εκπρόσωπος της εταιρείας MASS που θα ντύνει τον Εδεσσαικό του χρόνου ,ο οποίος μίλησε για τα οφέλη της εταιρείας από την συνεργασία με την ομάδα μας, ευχήθηκε να ντύνει σύντομα την ομάδα και στις επαγγελματικές κατηγορίες και παρέδωσε την παραδοσιακή ριγέ φανέλλα στους δυο αρχηγούς της ομάδας Πέτρο Πεχλιβάνη & Γιώργο Γεωργίου.
Η βραδιά τελείωσε με την ενημέρωση περί του αγωνιστικού πλάνου για την ερχόμενη σαιζόν 2013/14 από τον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου κ.Ικίμη.
Αξίζει να σημειωθεί οτι η εκδήλωση ήταν άρτια οργανωμένη, στον χώρο υπήρχε μπάνερ με όλους τους χορηγούς της ομάδας κατά την φετινή σαιζόν,ειδικό στάντ για μέλη και προεγγραφή διαρκείας.Υπήρχε το πακέτο που έχει παραγγείλλει η ομάδα από την εταιρεία MASS σε κούκλες και φυσικά προσφερόταν καφέδες,αναψυκτικά και άλλα στους παρευρισκομένους.
Γενικότερα η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και θα παρουσιασθεί από το ΠΕΛΛΑ TV ,ενώ θα υπάρχει δισέλιδο αφιέρωμα στο φύλλο της Τετάρτης από τα ''ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ'',και φυσικά τα ''ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ'' που στηρίζουν πάντα τον Εδεσσαικό και το ''ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more