Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών στους κορυφαίους συλλόγους



 
Με την  Εθνική «Νεανίδων» taekwondo στην Πορτογαλία η Αμαλία Τσεκούρα.
Ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών στους κορυφαίους συλλόγους στην ετήσια κατάταξη του taekwondo.
Με την πρόσφατη επιτυχία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo (11 Μαΐου  2013) στην κατηγορία  «Νεανίδων» και το χρυσό μετάλλιο στα -44kgr, η αθλήτρια του Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Αμαλία Τσεκούρα κέρδισε το «εισιτήριο» για να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo «Εφήβων-Νεανίδων» που θα γίνει στην Πορτογαλία. Κάνοντας καταπληκτικά παιχνίδια δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και δίκαια βρέθηκε στην κορυφή στην κατηγορία των -44kgr.
Οι Προπονητές της, Γιάννης Γαβριηλίδης και η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου ετοιμάζουν ξεχωριστό πρόγραμμα προετοιμασίας ώστε η Αμαλία να μας χαρίσει και μία Ευρωπαϊκή διάκριση. Άλλωστε η αγωνιστική της κατάσταση δείχνει ότι μπορεί και είναι στις δυνατότητες της. Επίσης η Αμαλία Τσεκούρα με το επίσης χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε πριν ένα μήνα στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ένωσης taekwondo Βορείου Ελλάδας είναι και μέλος της επίλεκτης ομάδας Β. Ελλάδας όπου θα αγωνιστεί τον Οκτώβριο στο Ζάγκρεπ της Κροατίας στο ανοιχτό Διεθνές Ευρωπαϊκό τουρνουά taekwondo.

Ο προπονητής της, Γιάννης Γαβριηλίδης, μας είπε: «οι συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες της Αμαλίας δείχνουν μια σταθερά ανοδική πορεία και μας δίνουν ελπίδες για μια καλύτερη και μεγαλύτερη συνέχεια».

Τα πέντε τελευταία χρόνια ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών βρίσκεται στην κορυφή στην γενική κατάταξη των συλλόγων. Στα 5 πανελλήνια κύπελλα κατέλαβε 4 φορές την 1η θέση και μία φορά τη2η. Στα 12 διασυλλογικά πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ (Ένωσης taekwondo Βορείου Ελλάδας) κατέλαβε 9 φορές την 1η θέση και 3 φορές την 2η θέση. Στα πανελλήνια πρωτάθλημα «παίδων-κορασίδων», «Εφήβων-Νεανίδων» και «Ανδρών-Γυναικών» βρίσκεται στην κορυφαία τριάδα, με αποκορύφωμα την 1η θέση στο «Ανδρών-Γυναικών» το 2011. Η σωστή και προγραμματισμένη δουλειά που κάνουν οι προπονητές Γιάννης Γαβριηλίδης και η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου, η προσπάθεια των παιδιών και η βοήθεια των γονιών και φίλων του συλλόγου δικαιώνεται με τα αποτελέσματα αυτά. Δίκαια λοιπόν η μία και μοναδική δύναμη στο Ολυμπιακό άθλημα του taekwondo που υπάρχει στην πόλη μας ονομάζεται Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more