Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Δυο στελέχη από το νομό Πέλλας επιστρέφουν στη ΝΔ


Φώτο από την επιστροφή τους στη ΝΔ που αλιεύσαμε από την Καρφίτσα


Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ δυο στελέχη από το νομό Πέλλας που είχαν προσχωρήσει στην Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Γιώργος Δαλκαλίτσης και ο Γιώργος Γκλαβάκης, επιστρέφουν και επισήμως στη Νέα Δημοκρατία αφού είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε ότι ο κος Γκλαβάκης είναι γιος του πρώην Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υποψηφίου Βουλευτή με τη Δημοκρατική συμμαχία Γιάννη Γκλαβάκη και ο κος Δαλκαλίτσης στο περελθόν είχε κατέβει υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος με τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει τα παρακάτω: 

Τέσσερα πρώην στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, της Ντόρας Μπακογιάννη, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνά Σαμαντζίδη και δήλωσαν ότι επιστρέφουν στις τάξεις του κόμματος.
Πρόκειται για τους Χριστόφορο Μαυρίδη, Λουκία Τσιάρα, Γιώργο Δαλκαλίτη (μέλη της Κ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας) και τον Γιώργο Γκλαβάκη, γραμματέα της Ομάδας Πρωτοβουλίας της Πέλλας

1 σχόλιο:

  1. άντε και εις ανώτερα.... να φτάσουν ψηλά... να υπογράψουν πολλά μνημόνια, να εξυπηρετήσουν τοκογλύφους (όπως ο πρόεδρός τους)
    Άντε βρε μέχρι και στη ΜΟΣΑΝΤ να φτάσετε, καλή σταδιοδρομία..... αν θέλετε την διεύθυνση από το εβραϊκό λόμπυ στην αμερική, το έχει ο γαμπρός ο Αβραμόπουλος, μια φορά το χρόνο από εκεί πάει να δώσει αναφορά. Να δώσετε φιλιά και στην συνκυβερνιάζουσα συνεργάτιδά σας Ρεπούση... μαζί να υπογράψετε την προδοσία των προγόνων σας..... καλή σταδιοδρομία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more