Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο της 26ης και 27ης Απριλίου 2013, η εκδήλωση συλλογής τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, με σκοπό τη διανομή τους σε άπορες οικογένειες της Αλμωπίας.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση, υλοποιήθηκε ταυτόχρονα στους τέσσερις Δήμους του Νομού Πέλλας σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομού Πέλλας.


Στο Δήμο Αλμωπίας η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Η εκδήλωση αυτή αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, αφού υλοποιήθηκε σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο κατά την οποία η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι οικογένειες που ωφελήθηκαν από το συγκεκριμένη εκδήλωση, έφτασαν περίπου τις 250.
Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" σε συνεργασία με τους Προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων διένειμαν στους δικαιούχους ζυμαρικά, ρύζι, απορρυπαντικά, πασχαλινά τσουρέκια, ψωμιά, λάδι, ελιές και άλλου είδους τρόφιμα.
Ο Δήμος Αλμωπίας ευχαριστεί όλους όσους συνεισέφεραν στην προσπάθεια αυτή ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα σε οικογένειες που δοκιμάζονται οικονομικά.
Επιπρόσθετα θέλει να ενημερώσει τους Δημότες μας, ότι τέτοιες ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν από πλευράς Δήμου, με σκοπό τη στήριξη των οικογενειών του Δήμου μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more