Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Διπλό ανόδου για τον Π.Ο. Μουδανιών μέσα στο Κιλκίς!


Διπλό ανόδου κατάφερε και πήρε ο Π.Ο Μουδανιών  στο Βαφειοχώρι καθώς κέρδισε με σκορ
1-0  τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν πρόσφερε τίποτα το ουσιαστικό στους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.Παρ' όλα αυτά η ομάδα της Χαλκιδικής ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε διευρύνει κατά πολύ το σκορ και έτσι κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από το Κιλκίς που την φέρνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη φάση καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τα Μουδανιά να εκμεταλλεύονται την αδράνεια του Βαφειοχωρίου και οι ελπίδες για κάποια διάκριση να ελαχιστοποιούνται για την ομάδα του Κιλκίς.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα των Μουδανιών ήρθε στο 29ο λεπτό ύστερα από ενέργεια του Παναγιωτόπουλου ο οποίος τροφοδότησε τον Ταρασίδη και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα της Χαλκιδικής.


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γκορτσίλας-Αιναλής-Κουλαχασάν (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) 


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

Μ.Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου (Γρηγοράκης Μ.): Θεοδωρίδης, Αναστασιάδης, Παυλίδης, Κουρουγιαννίδης, Ηλιάδης Ν. , Μανουσαρίδης, Κέλτσος , Ηλιάδης Σ., Γρηγοράκης, Κόλα,Αλεξανδρίδης 

Π.Ο. Μουδανιών (Ζαμπέτογλου Κ.): Μπέλλος, Περπερίδης, Ζαμπούρης, Καραγαλης, Κατσόγλου, Ταρασίδης (Βαν Τόρες 65'), Κάρτας, Σπάσιτς, Κελεσίδης (Ντόι 68'), Γεροθανάσης, Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:Πολυχρόνης Κασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more