Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Προχωράνε τα έργα συντήρησης στο δρόμο για τον Λουδία




-      Θα ασφαλτοστρωθεί και ο δρόμος στο 3ο Νηπιαγωγείο !

Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου εκδότης της εφημερίδας Πολιτεία 

     Προχωράνε οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο δρόμο από την Κρύα Βρύση μέχρι την γέφυρα του Λουδία για Βέροια. Ο εργολάβος του έργου έχει προχωρήσει ήδη στην διαπλάτυνση του οδοστρώματος δεξιά και αριστερά με χαλικόστρωση στο μεγαλύτερο μέρος του δρόμου, ιδιαίτερα στα σημεία που υπάρχει επικίνδυνη καθίζηση του οδοστρώματος, με κύρια παρέμβαση βέβαια την διαπλάτυνση της απότομης και επικίνδυνης στροφής αμέσως μετά τα δύο αρδευτικά κανάλια στην έξοδο από την Κρύα Βρύση. Το έργο ως γνωστών εκτελείται από την Π.Ε. Πέλλας και είναι προϋπολογισμού 300.000 ευρώ και πρόκειται να διευκολύνει αρκετά τα διερχόμενα οχήματα από την περιοχή αυτή.
    Επίσης μετά από επιτόπια επίβλεψη και εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη ο εργολάβος του συγκεκριμένου έργου θα ασφαλτοστρώσει και το δρόμο που οδηγεί στο 3ο Νηπιαγωγείο και τον 2ο Παιδικό Σταθμό της Κρύας Βρύσης. Παρέμβαση πολύ σημαντική για τους επισκέπτες της περιοχής, αφού κατά τους χειμερινούς μήνες η πρόσβαση στα σχολεία ήταν πολύ δύσκολη λόγο λιμναζόντων νερών στον χωματόδρομο που είχε ! Έτσι το αίτημα των γονέων και των κατοίκων της περιοχής για ασφαλτόστρωση του δρόμου αυτού υλοποιείται επιτέλους, μετά από μία δεκαετία, τουλάχιστον, αναμονής !

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ?ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more