Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση Αχιλλέας Νεοκάστρου – Μ. Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου (3-2) για την άνοδο στην Γ' Εθνική

Φάση από τον αγώνα Αχιλλέας Νεοκάστρου – Μ. Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου




Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Νεόκαστρο, όπου ο Αχιλλέας επικράτησε με σκορ 3-2 του Μ. Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου, για την 1η αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Οι πρωταθλητές του Κιλκίς ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο ματς, αιφνιδιάζοντας στο 10ο λεπτό του αγώνα,με τον Σάββα Ηλιάδη να κάνει το 0-1. Στο 29’ το Νεόκαστρο άγγιξε την ισοφάριση καθώς ο Μπούφι είχε δοκάρι.Η ισοφάριση και η ανατροπή για τον Αχιλλέα ήρθε στο δεύτερο μέρος με τον Καφέ στο 70' και στο 78' με τον Λαμπριανίδη ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας το 2-1.
Στο 85’ ο Τοπαλίδης για τον Αχιλλέα έκανετο 3-1, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παυλίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.


Εντεκάδες


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ: Σακελαρίδης, Μηλιώτης Γ., Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατζίδης, Τζεϊρανίδης, Λαμπριανίδης, Παπαδόπουλος Παν. (87’ Μοσχόπουλος), Μπούφι, Ντούλας (65’ Παπαλίδης), Καφές
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ: Θεοδωρίδης, Αναστασιάδης, Παυλίδης, Κουρουγιαννίδης, Ηλιάδης Ν., Κυπαρίσσης, Κέλτσος, Κόλα, Αλεξανδρίδης, Ηλιάδης Σ., Γρηγοριάδη

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση  Αχιλλέας Νεοκάστρου – Μ. Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου:

Φάση από τον αγώνα

Το 2-1 για τους γηπεδούχους στο 78'

Επιμέλεια:Πολυχρόνης Κασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more