Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΙΟΥΝΙΟ 2013


Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Γραφείο της Αν. Γενικής Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας μας και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. στο Βελιγράδι, πρόκειται να διοργανώσει επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.
Η αποστολή αφορά τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς δομικών υλικών και στον κατασκευαστικό κλάδο.
Η επιχειρηματική αποστολή θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2013.
Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο (οδικώς) ανέρχεται σε
140 -165 ευρώ για συμμετοχή 25 ατόμων και
120 – 145 ευρώ για συμμετοχή 45 ατόμων.
Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται: μεταφορά και επιστροφή με λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 * με ημιδιατροφή, μετακινήσεις, ασφάλεια αστικής ευθύνης και ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Το πρόγραμμα των προκαθορισμένων συναντήσεων θα καταρτισθεί από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Βελιγράδι.
Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες-μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή, να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται και να την αποστείλουν έως Δευτέρα 20/5/2013 στο φαξ του Επιμελητηρίου 23710 21355 ή στο e mail: info@epichal.gr με θέμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ»  .

         



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more