Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Προκριματικός διαγωνισμός «Junior Eurovision Song Contest - 2013» στην Χαλκιδική!


Στις 26 Απριλίου 2013, στο Porto Carras Grand Resort,  αξιόλογα νέα ταλέντα από την Ρωσία, την Ουκρανία, το Καζακστάν,  τη Φινλανδία και την  Ελλάδα, θα συγκεντρωθούν στην ηλιόλουστη Ελλάδα για να λάβουν μέρος στο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ «Paradise Holiday», που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη Πρώτου Εθνικού τηλεοπτικού καναλιού της Ουκρανίας, Γενικού Προξενείου της Ουκρανίας στην Θεσσαλονίκη και Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη.


Οι οργανωτές της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι:
  • Εταιρεία παραγωγής «Paradiz», εκπρόσωποι του διαγωνισμού «New Wave» της Ουκρανίας
  • «MOUZENIDIS TRAVEL», ένα από τα  μεγαλύτερά τουριστικά πρακτορεία στην Ελλάδα.
Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες, ηλικίας από 4 έως 19 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ, που αποτελείται από τις ακόλουθες κατηγορίες: Διαγωνισμός τραγουδιού «Paradise Fest», Διαγωνισμός ομορφιάς «Fashion Paradise», Dance Battle «Paradise Hip-Hop Battle», καθώς και ο Διαγωνισμός φωνητικού αυτοσχεδιασμού «Paradise Jam session» και πολλά άλλα.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της Διεθνούς τηλεοπτικής παραγωγής «Μουσική Ακαδημία Eurovision», οι νικητές του οποίου αυτομάτως θα περάσουν στο τελικό του Εθνικού Διαγωνισμού «Junior Eurovision Song Contest -  2013», που θα πραγματοποιηθεί σε μια από τις μεγαλύτερες παιδικές κατασκηνώσεις στον κόσμο - Αρτέκ, η οποία βρίσκεται στη Μαύρη θάλασσα, στην Κριμαία (Ουκρανία).
  
Στις εκδηλώσεις του «PARADISE HOLIDAY» συμπεριλαμβάνεται επίσης «master-class»: μαθήματα από τους αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της Ουκρανίας και τους εκπροσώπους της μουσικής και καλλιτεχνικής βιομηχανίας (showbiz) της  Ρωσίας, κατά τη διάρκεια των οποίων τα νέα ταλέντα θα μπορέσουν όχι μόνο να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, αλλά και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές από τους κορυφαίους παραγωγούς.

O μεγάλος διαγωνισμός θα δώσει στους νικητές την ευκαιρία που θα τους ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες! Τα ταλαντούχα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να εμφανιστούν στη μεγάλη σκηνή, συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς «New Wave Junior», «Junior Eurovision Song Contest», «Μουσική ακαδημία Eurovision», «Little Miss world» κ.α.

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται στις 1 Μαΐου 2013 με την συναυλία,  που θα πραγματοποιηθεί στο Olympic Hall του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Carras - Νέος Μαρμαράς, Χαλκιδική.
Ώρα έναρξης της Gala συναυλίας 20:00.

Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για τη δημοσίευση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αφροδίτη Ιωαννιδου
General Manager Vip & Mice department «Mouzenidis Τravel» 
tel: 2310 591 550   κινητο: 6979.720950 e-mail: mice@mouzenidis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more