Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Αντιμνυμανιακό blog Κομμάτων για συνεργασία προτείνουν οι Ελεύθεροι Πολίτες



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,

 ΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΗΤΑΚΗ



Το κόμμα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και προσωπικά ο Πρόεδρός του, αισθάνεται την ανάγκη να καταγγείλει την κυβερνητική πολιτική στα εργασιακά, στα μισθολογικά και στο θέμα των μεταναστών, διότι η πολιτική αυτή παρήγαγε φαινόμενα όπως αυτό της αιματοβαμμένης φράουλας στη Μανωλάδα Ηλείας. Πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν και άλλα τέτοια φαινόμενα αν δεν αλλάξει η κυβερνητική πολιτική τουλάχιστον στα παραπάνω ζητήματα. Τα κροκοδείλια δάκρυα που ρίχνουν τώρα και οι καταγγελίες για το γεγονός δεν τους απαλλάσσουν από τις μεγάλες ευθύνες τους. Θέλω να τονίσω ότι οι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα (νόμιμοι ή παράνομοι) είναι άνθρωποι με αξίες που αγωνίζονται και αυτοί για τις οικογένειές τους και έχουν τα ίδια δικαιώματα στη ζωή ανεξαρτήτως αν η μοίρα τους οδήγησε στη χώρα μας νόμιμα ή παράνομα.



ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ:

Η οικονομική κατάρρευση της χώρας, η εξαθλίωση και ο εξευτελισμός των Ελλήνων πολιτών ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Η προσπάθεια απαξίωσης από την τρικομματική κυβέρνηση που δημιουργεί εις βάρος των μικρών πολιτικών κομμάτων, κινημάτων (μικρά ή μεγάλα), φόρουμ, πολιτικών συσπειρώσεων και όποιων άλλων συλλογικοτήτων είναι πασιφανές ότι λειτουργεί εις βάρος των ελλήνων πολιτών. 

Η κυβέρνηση εξαγγέλλει διάφορες ρυθμίσεις χρεών δίχως καμία μορφή ανάπτυξης, δίχως καμία ελπίδα έστω και για μια θέση εργασίας.

Οι κυβερνητικές εξαγγελίες δεν λύνουν κανένα από τα προβλήματα της πατρίδας μας.

Όταν δεν έχεις μέλλον, ελπίδα και εργασία με ποιον τρόπο θα ρυθμίσεις τις όποιες υποχρεώσεις σου, με ποιον τρόπο θα πληρώσεις τις δήθεν ρυθμίσεις χρεών που οι ίδιοι σου δημιούργησαν και σου επέβαλλαν;







ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ:
 να βγάλουμε την πατρίδα μας από το οικονομικό και πολιτικό αδιέξοδο που μας οδήγησαν οι πολιτικές των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων.

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δεν διεκδικούν και δεν οραματίζονται θέσεις και officia.

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ σας καλούν να αφήσουμε τις όποιες αντιθέσεις μας με μοναδικό στόχο τη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας με αφετηρία μας το                                ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

Oι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ σας προτείνουν και καλούν:

ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ)

ΣΧΕΔΙΟ Β’ (ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΛΕΚΟΣ-ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ)

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ , ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ)

καθώς επίσης όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές, τους επιφανείς πολίτες των γραμμάτων και των τεχνών, επιστήμονες, πανεπιστημιακούς που δεν στήριξαν μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, όπως επίσης και όλους εκείνους που εξαπατήθηκαν από το πρώτο μνημόνιο και μετά το κατήγγειλαν καταψηφίζοντας δεύτερο, τρίτο, προϋπολογισμό και μεσοπρόθεσμο και δίνουν σήμερα τον ίδιο αγώνα με εμάς εναντίον των μνημονιακών δυνάμεων (εντεταλμένων της τρόικας), σε μια Πανελλαδική συνδιάσκεψη όλων των αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων με μοναδικό σκοπό και στόχο την σύγκλιση προτάσεων και θέσεων, καθώς επίσης και τη συσπείρωση  ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.



                                                                              Ο Πρόεδρος
των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
                                                                                  
                                                                                   Μιχάλης Νικητάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more