Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου



ΑΦΙΕΡΩΜΑ : ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
Πρωταγωνίστρια και πάλι στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα η Ελπίδα Έδεσσας.

Σε μια όμορφη και πρωτοπόρα, για τα ερασιτεχνικά δεδομένα εκδήλωση, η ομάδα της Ελπίδας Έδεσσας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. με άφορη την άνοδο της ομάδας και πάλι στην Α1 κατηγορία, μετά από μία πορεία τρένο – ανόδου δύο συνεχόμενων χρόνων από την Β΄ κατηγορία να φτάσει να αγωνίζεται στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Α1 κατηγορία.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. ενώ την όλη διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και το επικοινωνιακό τομέα της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά έχει αναλάβει ο τοπικός Δημοσιογράφος και εκδότης Χρήστος Δημητριάδης.

Στην τοποθέτησή του ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ έκανε μία αναδρομή όχι μόνο στην φετινή χρονιά αλλά και στις προηγούμενη, αφού τα φετινά αποτελέσματα προήλθαν από δουλειά τουλάχιστον δύο ετών. Έτσι τοπικοί παράγοντες φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου, διακρίνοντας τις προσπάθειας που ξεκίνησε μία παρέα παιδιών, παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας επέστρεψαν για να την βοηθήσουν με επικεφαλή τον Μάριο Παπαδόπουλο προπονητή φέτος της ομάδας.   
     Έτσι θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, όπως έκανε και ο ίδιος, δημιουργώντας ένα Δ.Σ. που βρίσκετε καθημερινά κοντά στις προσπάθειες των νέων παιδιών. Ο στόχος λοιπόν της ανόδου επιτεύχθηκε, δίνοντας όμως παράλληλα ιδιαίτερο βάρος και στα τμήματα υποδομών της ομάδας που σήμερα αποτελούνται από 80 περίπου παιδιά με επικεφαλή τον παλιό άσσο του Εδεσσαϊκού και όχι μόνο Αντώνη Σαπουντζή. Μάλιστα στις Ακαδημίες της Ελπίδας δεν συμμετέχουν παιδιά μόνο από την Έδεσσα αλλά απ΄ όλο σχεδόν το Δήμο Έδεσσας γι΄ αυτό και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται και στο Ριζάρι όπως και στον Άγρα αλλά και στην Ζέρβη.
    Τόνισε επίσης ότι στόχος της ομάδας είναι η άριστη σχέση με όλες τις ομάδες του νομού ιδιαίτερα όμως με αυτές της Έδεσσας και φυσικά του Εδεσσαϊκού του οποίου είμαστε όλοι φίλαθλοι και υποστηρικτές όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Βέβαια την νέα χρονιά θα υπάρχει η ιδιαιτερότητα να συμμετέχουμε στο ίδιο πρωτάθλημα γι΄ αυτό και φέτος θα είναι λίγο δύσκολο η παραχώρηση παικτών μας στην μεγάλη και ιστορική ομάδα τη πόλης μας, αλλά μπορεί και να συνεχιστεί κάτω από συζήτηση και προϋποθέσεις.
    Προανήγγειλε επίσης ότι η ομάδα θα ζητήσει για την νέα αγωνιστική σεζόν να αγωνιστεί στον Δημοτικό Στάδιο προβάλλοντας το επιχείρημα της ίδιας αντιμετώπισης που πρέπει να έχουν οι ομάδες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα από την πλευρά του δήμου στο αίτημά μας αυτό.
Για τον τομέα της ενίσχυσης του έμψυχου υλικού για την νέα χρονιά τόνισε ότι θα προσπαθήσει η διοίκηση να υλοποιηθεί χωρίς όμως να παρεκκλίνουμε της κεντρικής φιλοσοφίας του συλλόγου, της ανάδειξης των δικών της παικτών, αλλά σε κάθε περίπτωση η ενίσχυση θα επιδιωχθεί να είναι από Εδεσσαίους παίκτες.
   Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΠΟΥΤΖΗΣ προπονητής των τμημάτων υποδομών, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και ευχαριστημένος από την παρουσία του στις τάξεις της ΕΛΠΙΔΑΣ στα τμήματα υποδομών δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα την πρόταση που του έγινε από το Δ.Σ να αναλάβει τα τμήματα υποδομών μιας ομάδας από την οποία ξεκίνησε και αναδείχθηκε.
Ο προπονητής της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ένας από τους πρωταγωνιστές της ανασυγκρότησης της Ελπίδας Έδεσσας ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δήλωσε ότι η Ελπίδα αποτελεί κομμάτι της ζωής του αφού μέσα σε αυτήν μεγάλωσε δηλώνοντας ιδιαίτερα χηρεμένος που οι προσπάθειες όλων των παιδιών τα δύο τελευταία χρόνια έπιασαν τόπο με την άνοδο της ομάδας και πάλι στην Α1 κατηγορία. Ανακοινώσε επίσης ότι πλέον από την νέα χρονιά θα αναλάβει το πόστο το Τεχνικού Διευθυντή με προπονητή της ομάδας τον παλιό του προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ιάκωβο ( Τζακ ) Παπαδόπουλο. Τέλος δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την στήριξη των μελών του Δ.Σ. τα οποία πριν από δύο χρόνια εκτίμησαν τις προσπάθειες τόσο του ίδιου όσο και των άλλων παιδιών βοηθώντας την ομάδα και στον διοικητικό τομέα.
   Για την νέα χρονιά δήλωσε ότι θα συνεχίσει η ομάδα μέσα από την φιλοσοφία της ανάδειξης των δικών της παιδιών ενώ γίνονται προσπάθειες για να λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα τουλάχιστον για τις προπονήσεις,  με την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων που θα χρησιμοποιηθούν από την Ελπίδα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ελπίδας ΤΟΥΡΤΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Ελπίδας, αλλά και από την άνοδο της ομάδας, έχοντας ως προπονητές του παίκτες ινδάλματα του ποδοσφαίρου μας. Οι προσωπικές του φιλοδοξίες δήλωσε ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ομάδες μέσα βέβαια από την σκληρή δουλειά που γίνετε στην Ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more